Rakkers

Hoi hoi allerliefste rakkers. Het is weer tijd voor het begin van het KLJ jaar. We gaan er samen invliegen en er elke keer een geweldige dag van maken. Hopelijk zijn jullie er klaar voor, want wij kunnen niet wachten om eraan te beginnen.

Vandaag gaan we duiken in de wereld van ons favoriete personages. Het KLJ lokaal wordt namelijk omgetoverd tot een heus studio 100 lokaal. We gaan dansen met Samson, ravotten met K3 en meezingen met de liedjes van Mega Mindy en Maya de Bij. Als jullie mee met ons op avontuur willen gaan dan zijn jullie zondag 20 september tussen 14 uur en 17 uur welkom op het KLJ lokaal.

Vandaag gaan we ons nog eens lekker vuil maken. Het is namelijk tijd voor ons knotsgekke bosspel. Jullie zijn zondag 4 oktober welkom. En jullie mama en papa mogen jullie bij ons afzetten om 14 uur en terug komen ophalen om 17 uur. Vergeet zeker niet om slechte kleren aan te doen.

Normaal gezien zou op 18 oktober onze jaarlijkse mosselsouper doorgaan. Na lang vergaderen hebben we beslist om deze niet te laten doorgaan. Dit omdat jullie en onze gezondheid het belangrijkste is.

Op zondag 25 oktober zijn jullie welkom op ons KLJ kasteel. We gaan ons namelijk onderdompelen in de wereld van prinsen en prinsessen. Jullie lakeien mogen jullie komen afzetten om 14 uur in het lokaal en jullie in jullie koets terug komen halen om 17 uur. Ps: Verkleden is toegelaten!

Zondag 8 november gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor het goede doel. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom! De uren weten jullie binnenkort.

Deze zondag gaan we samen dansen rond de totempaal, rijden op westernpaarden en met pijl en boog schieten. Het is namelijk tijd voor het Indianen & Cowboy spel. Hiervoor worden jullie zondag 15 november tussen 14 uur en 17 uur verwacht in het KLJ lokaal.

Eén, VTM, Ketnet, Nickelodeon, … Vandaag gaan we het hebben rond de vele dingen die tegenwoordig op onze tv worden uitgezonden. Natuurlijk gaan we niet gewoon naar de tv kijken, dus als je benieuwd bent om te zien wat we gaan doen. Kom dan zondag 29 november tussen 14 uur en 17 uur naar het KLJ lokaal.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt zondag 6 december samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Op vrijdag 18 december is het tijd voor ons enige echte kerstfeestje. Meer info hierover zal nog volgen.

Voor de laatste activiteit van dit jaar gaan we de doe-het-zelver uithangen. Wat we juist allemaal gaan maken is nog een geheim. Maar we kunnen wel al met zekerheid zeggen dat het een super leuke namiddag zal zijn. Wij zien jullie handige Harry’s graag zondag 27 december van 14 uur tot 17 uur.

Zondag 3 januari is de eerste activiteit van het jaar!! Deze activiteit gaan we Sterzingen! Meer info volgt nog.

Tot snel,

Yarfae, Oliver en Luna