Rakkers

Hoihoi allerbeste rakkertjes, hier is jullie leiding weer met de coolste activiteiten! Kijk maar eens naar welke leuke activiteiten wij voor jullie in petto hebben. Vergeet zeker niet om deze data vrij te houden, we zien jullie dan!

 

Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij als echte koningen gaan zingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel!  We verwachten jullie zondag 5 januari om 9.00 uur in ons lokaal, rond 12.30 uur mogen de mama’s en papa’s hun koningen komen ophalen!

Op zondag 12 januari mogen jullie je mooiste prinsen- of prinsessen outfit uit de kast halen & zijn jullie welkom vanaf 14u tot 17u in ons prachtige KLJ-kasteel voor een echt prinsen en prinsessenspel!

Op zondag 26 januari mogen jullie eens laten zien hoe sportief jullie zijn tijdens onze paralympische spelen. Jullie zijn welkom van 14u tot 17u om jullie volledig uit te leven.

Zondag 9 februari zullen jullie al je kennis en hersenen gebruiken op onze  superleuke KLJ-quiz!!! Vanaf 14u zijn de quizzers welkom om dan om 17u met heel veel kennis terug naar huis te gaan.

Op zaterdag 22 februari is ons carnavalfeestje in het lokaal. Jullie zijn welkom in onze feestzaal om 19u en mogen het feestje weer verlaten om 20u30. Het thema is: Kleed je chique en wees de ster van de avond

Op zondag 1 maart gaat alles heel snel moeten gaan, namelijk binnen de minuut. Benieuwd of je binnen de tijd allerlei opdrachtjes kan uitvoeren? Kom dan om 14u naar het KLJ-lokaal! Julie ouders mogen jullie terug komen halen om 17u.

Op zondag 8 maart organiseert KLJ Vosberg ook dit jaar weer een heus spaghettifestijn. Er is voor ieder wat wils; zo kan je à volonté spaghetti bolognaise of vegetarische spaghetti eten. Verder kan je bij ons ook terecht voor een lekkere croque monsieur of croque bolognaise. Meer informatie kan je op de flyer vinden!

Ooit al eens willen battelen tegen de leiding? Grijp dan deze kans, want op zondag 15 maart organiseren we een spannend ‘leden versus leiding-spel’. We verwachten je om 14u om de strijd aan te gaan! Om 17u mogen jullie terug naar huis gaan.

Zijn jullie echte keukenprinsen en -prinsessen? Dan mogen jullie dit zondag  29 maart bewijzen op onze super leuke ‘komen eten’ activiteit!! Vanaf 14u mogen jullie je kookkunsten komen tonen om dan om 17u met een semi-gevuld maagje naar huis te gaan!

 

 

Veel lieve groetjes, jullie leiding!!

 

Oliver,        Louise,      Arno     &    Lauranne