Rakkers

Hoihoihoi allercoolste rakkers,

Eindelijk is het zo ver: het nieuwe KLJ-jaar staat voor de deur!
We hopen dat jullie een leuke zomervakantie hebben gehad zodat jullie batterijtjes weer helemaal opgeladen zijn. Die zullen jullie heel hard kunnen gebruiken want wij hebben voor jullie weer heel wat leuke activiteiten in petto! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Zaterdag 29 september: QUIZ
Vandaag organiseren KVLV, LG & KLJ samen een leuke quiz in het parochiezaaltje. De deuren openen om 19 uur zodat we om 19.30 uur kunnen starten! We zoeken nog enkele quizploegen; dus inschrijven maar! Meer informatie vind je op onze facebookpagina. 😊

Zondag 30 september: Gezinsviering
Waarschijnlijk hebben jullie al wel gehoord over het ontslag van diaken Bert. Omdat we graag onze steun en dank willen betuigen voor wat Bert allemaal heeft gedaan voor de parochie en onze KLJ, zouden we graag met z’n allen naar de gezinsviering gaan. Deze start om 9.30 uur in de kerk.

Zondag 7 oktober: Het grote kwaliteitenspel
Zin om jullie kwaliteiten te achterhalen? Jullie leiding heeft namelijk een super cool kwaliteitenspel voor jullie in petto. We verwachten jullie tegen 14 uur in ons lokaal, tegen 17 uur mogen jullie ouders hun kapoenen terug komen ophalen.

Vrijdag 19 oktober: Filmavond
Vandaag zijn jullie welkom in onze eigen KLJ-bioscoop. De zaal opent zijn deuren om 18.30 uur. Na de geweldige film mogen jullie mama’s en papa’s jullie tegen 21 uur terug komen ophalen.

Zondag 21 oktober: Mosselsouper
Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper! Meer informatie vind je op de flyer!

Zondag 28 oktober: Toverspel
Ja hoor, vandaag spelen we het toverspel. Zin om te zwaaien met jullie toverstaffen en te zweven op bezems? We verwachten jullie namelijk als echte tovenaars en heksen in ons lokaal om 14 uur. Rond 17 uur mogen onze tovenaars terug naar huis vertrekken.
Zondag 4 november: Het grote voedselspel
Hebben jullie ook altijd zo een grote honger en eet je even graag als jullie leiding? Dan is dit de perfecte activiteit voor jou. Kom meer te weten over wat we dagelijks eten en snoepen. Jullie zijn welkom vanaf 14 uur en jullie mama’s en papa’s mogen jullie terug komen ophalen om 17 uur.

Zondag 11 november: 11-11-11
Vandaag gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor het goede doel. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom om 9.30 uur! Hopelijk hebben we tegen 12.30 uur voldoende ingezameld want dan mogen jullie terug naar huis vertrekken… uiteraard nadat we hebben genoten van een lekkere koffiekoek!

Zondag 25 november: Het drakenspel
Zijn jullie net zoals wij denken echte stoere KLJ leden? Want er zijn op de Vosberg draken gesignaleerd en wij hebben jullie hulp nodig. Ben jij niet bang van wat draken? Dan verwachten we je om 14 uur in het lokaal, om 17 uur zal het avontuur afgelopen zijn.

Zondag 2 december: Sinterklaas
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt vandaag samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Zondag 23 december: Kerstfeestje
Ho-ho-ho! Het is nog geen kerst maar omdat jullie dit waarschijnlijk met jullie familie vieren doen wij ons kerstfeestje ietsje vroeger! We verwachten jullie om 18 uur tot 21 uur met een lege maag en een klein cadeautje (± 5 euro) in ons lokaal.

Zondag 6 januari: Sterzingen
Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij als echte koningen gaan zingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel! Concrete uren geven we nog door!

Groetjes & tot snel,

Lauranne   Luna   Oliver   Arno