Ravotters

Hey ravotters, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad! Maar nu gaat ons nieuwe KLJ jaar weer van start! Wij hebben een hele boel fantastische activiteiten op de planning staan, dus lees maar snel verder in ons boekje!

Op zondag 27 september is het jullie doop! Het is tijd voor onze stoere ravotters hun ontgroening. We verwachten jullie om 14u in het lokaal met slechte kledij! Zie maar dat jullie goed voorbereid zijn! Om 17u mogen jullie weer naar huis.

Heyhey, op zondag 11 oktober gaan we niet naar de kermis maar komt de kermis naar ons! We gaan verschillende spelletjes spelen in thema van de kermis! Wij verwachten jullie om 14u op onze coole klj kermis. Kijken jullie er ook al zo naar uit als wij? Jullie ouders mogen jullie om 17u weer op komen halen.

Normaal gezien zou op 18 oktober onze jaarlijkse mosselsouper doorgaan. Na lang vergaderen hebben we beslist om deze niet te laten doorgaan. Dit omdat jullie en onze gezondheid het belangrijkste is.

Hallokes! We gaan zondag 25 oktober een bosspel spelen. Daarom verwachten we jullie met slechte kleren en een fiets aan het lokaal om 14u. Om 17u is de activiteit gedaan en mogen jullie ouders jullie ophalen.

Zondag 8 november gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor het goede doel. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom! De uren weten jullie binnenkort.

Horen, ruiken, zien, proeven en voelen. Weet je hoe die vijf dingen noemen? Het zijn de vijf zintuigen. Die gaan wij zondag 15 november bij jullie testen. Ben jij zelf benieuwd of ze wel goed werken? Dan verwachten we jullie om 14u in het lokaal. Om 17u mogen jullie weer naar huis. Be there!

Vraag 1: Wat is de leukste jeugdbeweging? a) Chiro b) Scouts c) KLJ. Jullie leiding weet het zeker! Het is antwoord C! Vind jij quizzen ook zo leuk? Kom dan zeker op zondag 29 november om 14u naar het lokaal. Om 17u is de quiz gedaan en weten we wie van jullie de slimste ravotter is. Dan mogen jullie ouders jullie komen ophalen.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt zondag 6 december samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Heb je altijd al eens iets willen bakken? Op zondag 13 december hebben wij dit op de planning gezet! Jullie zijn welkom om 14u in onze klj keuken! Vergeet geen schort en een doosje om je gebakjes in te steken. Om 17u is de activiteit gedaan en kunnen jullie lekker gaan smullen van de gebakjes!

We wish you a merry christmas we wish you a merry christmas…. Op vrijdag 18 december om 19u is het ons kerstfeestje! Wij voorzien een kleine versnapering. Neem zeker een cadeautje van 5 euro mee! Om 21u is ons kerstfeestje gedaan en mogen jullie feestvarkens weer naar huis toe!

Zondag 3 januari is de eerste activiteit van het jaar!! Deze activiteit gaan we Sterzingen! Meer info volgt nog.

Heel veel knipoogjes en elleboogjes,

Dennis, Anneleen, Lisse en Ricky