Ravotters

Hoi hoi allerbeste ravotters! Wij hebben voor jullie weer een heleboel nieuwe activiteit gemaakt. Willen jullie weten wat we nog in petto hebben voor jullie de komende maanden? Lees dan maar snel verder!!

 

Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij als echte koningen gaan zingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel!  We verwachten jullie zondag 5 januari om 9.00 uur in ons lokaal, rond 12.30 uur mogen de mama’s en papa’s hun koningen komen ophalen!

Een uurtje op de computer om op de Sims te spelen en zo je eigen mannetjes, huizen & dorpen te maken, zalig toch? Uiteraard gaan we geen 8 computers meenemen. Wij gaan dit spel namelijk in een nieuw KLJ- jasje steken. We verwachten jullie op 19 januari om 14 uur in het lokaal en rond 17 uur is je dorp hopelijk helemaal volgebouwd, zodat jullie naar huis kunnen gaan.

Om leuke dingen te doen zoals een weekend of een leuke activiteit op kamp moeten we ook minder leuke dingen doen. Wij houden op 9 februari onze koekjesverkoop. Je bent welkom om 10 uur in het lokaal. Het eind uur gaat nog doorgegeven worden. Want we stoppen pas wanneer alles is verkocht.

Cake, tiramisu, chocolademousse of een oreo-milkshake. Mmmh, je zou er honger van krijgen! Jullie lusten waarschijnlijk allemaal een dessertje, maar kunnen jullie het ook klaarmaken? Op 16 februari zijn jullie welkom om 14 uur in onze keuken en jullie mogen om 17 uur naar huis gaan om jullie kookkunsten te tonen aan jullie ouders.

Op zaterdag 22 februari is ons carnavalfeestje in het lokaal. Jullie zijn welkom in onze feestzaal om 20u en mogen het feestje weer verlaten om 21u30. Het thema is: Kleed je chique en wees de ster van de avond

Hebben jullie ooit gedroomd om een bordspel in het echt te spelen? Dan is dit de ultieme kans, want wij gaan dit spelen op 1 maart! Wij verwachten jullie om 14 uur in het lokaal en jullie mogen naar huis gaan om 17 uur.

Op zondag 8 maart organiseert KLJ Vosberg ook dit jaar weer een heus spaghettifestijn. Er is voor ieder wat wils; zo kan je à volonté spaghetti bolognaise of vegetarische spaghetti eten. Verder kan je bij ons ook terecht voor een lekkere croque monsieur of croque bolognaise. Meer informatie kan je op de flyer vinden!

Zijn jullie goed in het opsporen van dieven? Dan mogen jullie dit bewijzen op 22 maart, want dan spelen we het geheime agentenspel. Om 14 uur beginnen we met het bestuderen van de bewijsstukken en om 17 uur mogen jullie ouders je komen ophalen.

 

 

 

Veel groetjes van jullie beste leiding!!!

Lisse, Dennis, Luna en Kenneth