Ravotters

Halloooowkes lieve vriendjes en vriendinnetjess!

Na een welverdiende vakantie zijn wij er weer met een KLJ-jaar vol spetterende activiteiten! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons! Wij kijken er alvast naar uit! 🙂

Op 29 september organiseren KVLV, LG & KLJ samen een leuke quiz in het parochiezaaltje. De deuren openen om 19u zodat we om 19u30 kunnen starten! We zoeken nog enkele quizploegen; dus inschrijven maar! Meer informatie vind je op onze facebookpagina.

Waarschijnlijk hebben jullie al wel gehoord over het ontslag van diaken Bert. Omdat we graag onze steun en dank willen betuigen voor wat Bert allemaal heeft gedaan voor de parochie en onze KLJ, zouden we graag met z’n allen naar de gezinsviering gaan op 30 september. Deze gaat van start om 9.30 uur in de kerk.

Wilde jij altijd al eens eigenaar zijn van je eigen dierenpark? Dat kan nu! Want met ons zookeeper-spel ben je eigenaar van je eigen dierenpark! Benieuwd? Kom dan zeker ​30 september ​eens een kijkje nemen ​14 uur tot 17 uur​ in ons lokaal!

Welk geslacht is het sterkst? Zijn het de jongens of de meisjes? Dat zullen we weten op ​7 oktober​ in ons battle-of-the-sexes spel! Jullie zijn welkom vanaf ​14 uur​ en jullie mogen terug naar huis gaan om ​17 uur​.

Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper die dit jaar doorgaat op 21 oktober! Meer informatie vind je op de flyer!

Kom op ​28 Oktober​ lekker mee griezelen in ons Halloweenspel! Jullie zijn welkom van ​14 uur tot 17 uur​ in ons lokaal!

Vandaag gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor 11-11-11, dit op 11 november. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom om 9.30 uur! Hopelijk hebben we tegen 12.30 uur voldoende ingezameld want dan mogen jullie terug naar huis vertrekken… uiteraard nadat we hebben genoten van een lekkere koffiekoek!

Altijd al eens terug in de tijd willen gaan? Wil je weten hoe de oertijd eruit zag? Of de Middeleeuwen? Kom dan zeker naar ons lokaal op ​25 november om in onze teletijdsmachine te kruipen! Jullie zijn welkom van ​14 uur tot 17 uur​!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt op 2 december samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

All I want for christmassss issss youuuuuuu!!! Jaja, op ​25 december​ doen wij ons jaarlijkse kerstfeestje! Zin om mee te dansen en te zingen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in ons lokaal van ​19 uur 30 tot 22 uur​!!

Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij 6 januari als echte koningen gaan sterzingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel! Concrete uren geven we nog door!

Wij hebben er alvast heel veel zin in!!

Kusjes van jullie leiding!

Rik   Louise   Kenneth   Silke