Ravotters

Hoi Hoi liefste ravotters. Het is weer tijd voor een nieuw KLJ-jaar en daar hoort ook een nieuw boekje vol met leuk activiteiten bij. Dus lees maar snel verder en ontdek snel wat we allemaal voor jullie in petto hebben.

Zondag 29 september is het tijd voor onze eerste activiteit. Wij gaan ontdekken welk geslacht het sterkste is, door jullie tegen elkaar te laten strijden. Deze heuse boys Vs girls batle begint om 14u en tegen 17u zullen we weten wie het sterkste is, de jongens of de meisjes.

Nu dat we volop in de herfst zitten is het tijd om eens samen naar het bos te trekken. Zondag 6 oktober gaat ons heuse bosspel door. Jullie worden om 14u in het lokaal verwacht met slechte kleren en jullie fiets. Om 17u mogen jullie ouders jullie terug verwachten in het lokaal.

Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper! Meer informatie vind je op de flyer

Begin maar al te trainen. Want op zondag 27 oktober is het tijd voor de enige echte olympische KLJ spelen. Wij verwachten jullie helemaal klaar voor de strijd om 14u in ons KLJ lokaal en om 17u mogen jullie uitgeput en misschien met een medaille naar huis vertrekken.

Op zondag 10 november gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor het goede doel. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom om 9.30 uur! Hopelijk hebben we tegen 12.30 uur voldoende ingezameld want dan mogen jullie terug naar huis vertrekken… uiteraard nadat we hebben genoten van een lekkere koffiekoek

Wij weten wel dat jullie stiekem allemaal heel graag videogames spelen. Dus daarom gaan wij zondag 17 november een videogame spel spelen. Jullie worden tegen 14u verwacht in onze KLJ gamehall en mogen terug opgehaald worden om 17u na een dag vol videogames.

Tik tak tik tak… kunnen jullie goed iets binnen een bepaalde tijd doen. Dan zijn jullie op zondag 24 november meer dan welkom op ons binnen de minuut spel. wij verwachten jullie om 14u in het lokaal. En als je de tijdsdruk hebt overleefd dan mag je terug naar huis om 17u.

Nu jullie eerste semester op school er bijna opzit is het tijd om jullie kennis is te testen. Dat gaan we zondag 1 december doen op onze grote ravotter quiz 1.0. wij verwachten jullie met veel kennis om 14u in ons lokaal en om 17u mogen jullie misschien als winnaars naar huis vertrekken.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt op zondag 8 december  samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Na sinterklaas is het tijd voor de kerstman. En dat gaan we samen vieren. Zaterdag 21 december worden jullie in jullie mooiste kleren verwacht op ons grote KLJ kerstfeest. Jullie worden om 18.30u verwacht met een lege maag en met een cadeautje van ongeveer 5€. Om 21.30u mogen jullie ouders jullie terug komen halen.

Dikke kusjes van jullie allerliefste leiding

Kenneth, Dennis en Luna