Ravotters

Op zondag 3 april van 14:00 tot 17:00 stappen we in onze tijdmachine, en reizen we terug naar de middeleeuwen: de tijd van ridders en prinsessen!

Zondag 17 april van 14:00 tot 17:00 spelen we het… 17 spelletjes-spel! Zullen we exact 17 spelletjes spelen? Kom dan maar zeker naar de activiteit om het uit te zoeken!

Op zondag 24 april organiseren we een grote vriendjesdag voor heel de KLJ. Ken jij
iemand die misschien wel naar de KLJ wil komen? Neem hem of haar dan zeker
mee! Van 14:00 tot 17:00 zijn jij en al je vriendjes welkom om eens te proeven van
het KLJ-leven! Hopelijk tot dan!

Het is weer tijd om KLJ Vosberg te vertegenwoordigen en te laten zien dat WIJ de beste KLJ zijn. Dit gaan we doen op de jaarlijkse gewestactiviteit op 8 mei. Het uur wanneer we jullie verwachten volgt nog.

Het KLJ-jaar is bijna afgelopen, maar niet getreurd want wij hebben een bangelijke slotactiviteit klaarstaan voor jullie. De slotactiviteit zal plaatsvinden op 15 mei en dit jaar gaan we naaaaaar (tromgeroffel)          DE ZEE!!!! Verdere informatie volgt nog.

Om op kamp fantastisch leuke ongelooflijke geweldige plezante activiteiten te kunnen organiseren,
houden we met de ravotters een verkoop. Op 22 mei van 14:00 tot 17:00 zijn jullie welkom op het lokaal, de concrete planning krijg je dan!

Het is mei, de maand waarop de lentezon volop aan het schijnen is. Daarom spelen we vandaag waterspelletjes! Vergeet zeker je zwemgerief niet aan te doen / mee te nemen, want op zondag 29 mei
van 14:00 tot 17:00 zijn jullie welkom in ons waterparadijs!

Jammer maar helaas, vandaag is het onze allerlaatste activiteit… MAAR DAT WIL ZEGGEN DAT KAMP BIJNA BEGINT!!! Op vrijdag 24 juni verwelkomen we jullie voor de allerlaatste keer dit jaar in het lokaal.
Van 19:00 tot 21:00, we maken er een fantastisch laatste activiteit van