Rekkies

Jullie zijn waarschijnlijk al hard aan het werken voor het nieuwe schooljaar, maar wat betekent dat ook? Een nieuw klj-jaar!!! We maken er weer een fantastisch jaar van, met geweldige activiteiten om al jullie zorgen van school voor even weg te wuiven! Lees maar snel verder, zodat jullie gewoon niet kunnen wachten op de activiteiten!

Op 29 zaterdag september organiseren KVLV, LG & KLJ samen een leuke quiz in het parochiezaaltje. De deuren openen om 19u zodat we om 19u30 kunnen starten! We zoeken nog enkele quizploegen; dus inschrijven maar! Meer informatie vind je op onze facebookpagina. 😊

Waarschijnlijk hebben jullie al wel gehoord over het ontslag van diaken Bert. Omdat we graag onze steun en dank willen betuigen voor wat Bert allemaal heeft gedaan voor de parochie en onze KLJ, zouden we graag met z’n allen naar de gezinsviering gaan op zondag 30 september. Deze gaat van start om 9.30 uur in de kerk.

Heyhoplahoi! Voor deze activiteit mag je al uw vriendjes meenemen, van school, sport of hobby! Het is de bedoeling dat jouw vrienden na deze activiteit nog veel meer zin hebben om af te komen! Jij en je (hopelijk) tientallen vrienden worden verwacht op zondag 30 september om 14 uur tot 17.

Gegroet soldaten! Wij, kolonel Dennis en adjudant Anneleen roepen jullie dappere soldaten op om in het bos een zware missie te volbrengen. Soldaten komen meestal met hun tank, maar deze keer moeten jullie met je fiets komen! Op zondag 7 oktober om 14 tot 17 uur worden jullie STIPT verwacht in de klj-kazerne. Roger out soldaten!

zondag 21 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse mosselsouper! Graag willen we jullie vragen om mee te komen helpen. We geven jullie de concrete uren nog door. Vergeet ook zeker niet aan familie en vrienden te vragen of ze lekkere mosseltjes willen komen eten. Meer informatie vind je op de flyer!

Beste Fort Boyard deelnemers, jullie zijn 1 voor 1 uitverkozen om mee te doen aan ons spel! Veel uitleg kunnen wij nog niet prijsgeven! Dus als jij het denkt aan te kunnen om ons spel te winnen, kom dan zeker langs op zondag 4 november om 14 uur tot 17 uur in ons Fort Boyard lokaal. Tot dan!

Vandaag gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor 11-11-11, dit op 11 november. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom om 9.30 uur! Hopelijk hebben we tegen 12.30 uur voldoende ingezameld want dan mogen jullie terug naar huis vertrekken… uiteraard nadat we hebben genoten van een lekkere koffiekoek!

Wij weten ondertussen al dat jullie een grote mond hebben en kleine oren… In deze activiteit mogen jullie je uitleven, want we spelen het 6 zintuigenspel! Train alvast al je zintuigen, want je zult ze zeker nodig hebben! Kijk alvast met je ogen naar de volgende datum! Zaterdag 25 november om 14 uur tot 17 uur worden jullie in het lokaal verwacht! We zien je dan!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt op 2 december samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Oya lélé, ik voel me plo- oh sorry! Wij waren al aan het oefenen op ons swingpaleis! Hebben jullie ook een gevoel voor muziek? Of zing jij zo vals als een kat? Dat maakt allemaal niet uit, jullie kunnen je zangtalenten helemaal laten tonen in ons swingpaleis! Jullie zangtalenten worden verwacht op zaterdag 8 december om 19u30 tot 22 uur! Ciaokes!

Zie jij daar de kerstman al? Wij wel! Op zaterdag 22 december om 19u30 tot 22 uur zijn jullie welkom op het lokaal. Het is de bedoeling dat jullie een pakje van maximaal 5 euro meenemen. Er zullen chips en drankjes zijn, dus kom maar zeker af!

Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij 6 januari als echte koningen gaan sterzingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel! Concrete uren geven we nog door!

Dit waren de activiteiten voor dit boekje… Maar wees niet getreurd rekkies, het volgend boekje komt eraan, met nog zoveel leuke activiteiten! Tot dan!

Dennis & Anneleen