Rekkies

Jow rekkies, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad! Maar nu gaat ons nieuwe klj jaar weer van start! Wij hebben een hele boel fantastische activiteiten op de planning staan dus lees maar snel verder in ons boekje!

Op zondag 22 september is het tijd voor onze enige echte rekkie-ontgroening. Wat dit wil zeggen, kom je dan te weten… We verwachten jullie om 14u in het lokaal met slechte kledij! Om 17u mogen jullie weer naar huis. Be there!

Fortnite, Sims, Pacman, Fifa, GTA, enzoverder! Wij gaan jullie de echte game-wereld laten zien op zondag 29 september. Jullie zijn welkom in onze game-hall om 14u en om 17u eindigt onze gamenamiddag. MAAR daarna kunnen jullie aansluiten blijven eten! Verwittig mama en papa en blijf zeker nog even chillen

We gaan een keertje op verplaatsing op zondag 13 oktober. Dit wil zeggen dat we jullie verwachten met de fiets om 14u in het lokaal. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar we kunnen al zeggen dat we naar het bos gaan en dat jullie vuile kleren moeten aandoen! Om 17u mogen jullie weer huiswaarts keren.

Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper! Zoals elke jaar worden de rekkies verwacht om mee te komen helpen op de mosselsouper. Jullie worden om 9u30 verwacht aan het KLJ-lokaal.

Heyheyhoihoi, op zondag 27 oktober doen we onze verkoopactiviteit om ons supercoolemegafantastische jaar te bekostigen! We verwachten jullie om 9u30 in het lokaal met een goed humeur en goede verkoopspraatjes! Er is middageten voorzien, de activiteit eindigt wanneer we uitverkocht zijn! Vergeet zeker jullie uniform niet! We verkopen dit jaar enkel wafels, er is keuze tussen vanille en chocolade, carre confituur en frangipane. Een doos kost 6euro. Jullie mogen al op voorhand bij de familie en vrienden rondhoren en het gepaste bedrag meenemen naar deze activiteit!

Op zondag 10 november gaan we ons goed hart laten zien en trekken we de straten op voor het goede doel. We steunen een actie van broederlijk delen door rond te gaan en centjes te verzamelen. Wil jij graag helpen? Dan ben je welkom om 9.30 uur! Hopelijk hebben we tegen 12.30 uur voldoende ingezameld want dan mogen jullie terug naar huis vertrekken… uiteraard nadat we hebben genoten van een lekkere koffiekoek!

Boys vs. Girls!! Vandaag zondag 24 november gaan jullie jongens en meisjes tegen elkaar strijden om te zien wie het sterkste geslacht is. Hoe we dit gaan doen, zien jullie om 14u in het lokaal en om 17u weten jullie wie het sterkste geslacht is en mogen de winnaars en verliezers het lokaal verlaten.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt op zondag 8 december samen met zwarte piet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.

Pff examens.. vanavond vrijdag 13 december hebben we ons klj lokaal omgetoverd tot een heuse cinemazaal! Jullie zijn welkom in onze KLJ-cinema om 19u30 en trakteren wij jullie op een filmpje, hapje en een drankje! Om 22u sluit onze cinemazaal en mogen jullie weer naar huis.

Jingle bells, jingle bells, hé wie gaat er mee? Er is nog een plaatsje vrij in onze klj kerststal! Jullie zijn welkom in onze prachtige klj kerststal op vrijdag 20 december om 19u. Wij voorzien een lekkere maaltijd dus kom zeker met een lege maag en neem een cadeautje van 5 euro mee! Om 22u is ons kerstfeestje gedaan en mogen jullie feestvarkens weer naar huis toe!

Kusjes en knuffels, jullie allerliefste en leukste leiding

Anneleen en Silke