Rekkies

Hoihoi liefste rekkies, eerst en vooral een vrolijke kerst en een gelukkige nieuwjaar! Het nieuwe jaar is weeral begonnen en wij staan weer klaar voor jullie met een superduperfantastischultracool boekje! Lees maar snel verder en check onze activiteiten!

 

Jepjep, het nieuwe jaar is er al! Dit wil dan ook zeggen dat wij als echte koningen gaan zingen aan de deuren. Maar de centjes die we verzamelen zijn niet voor onszelf, deze gaan namelijk naar een goed doel!  We verwachten jullie zondag 5 januari om 9.00 uur in ons lokaal, rond 12.30 uur mogen de mama’s en papa’s hun koningen komen ophalen!

Op zondag 12 januari spelen we het heuse ‘binnen de minuut’ spel. Wat dit specifiek wil zeggen, komen jullie dan te weten. Jullie zijn welkom om 14u in het lokaal en mogen om 17u weer naar huis.

Maak je spieren al maar klaar, want op zondag 26 januari gaan jullie sporten, zweten en heel moe worden. Want we gaan namelijk onze Olympische KLJ Spelen doen. Jullie sportievelingen zijn welkom om 14u in het lokaal en mogen onze atletiekpiste verlaten nadat jullie samen met ons gegeten hebben. Wij voorzien tussen 17u en 19u een lekkere avondmaaltijd! Om 19u mogen jullie moe maar voldaan huiswaarts keren.

Kusje hier, kusje daar … Valentijn is weer in zicht! Daarom spelen we met jullie het Valentijn spel op zondag 9 februari. Jullie zijn welkom in ons liefdesnestje om 14u en mogen om 17u weer naar huis.

Jaja, wij zijn de beste leiding ever! Wij hebben voor jullie weer een fantastische leefweek gepland. Op zondag 16 februari zijn jullie welkom in ons lokaal om 19u. Wat houdt dit concreet in? Jullie nemen een kampbed, kussen, slaapzak, kleren voor de hele week, boekentas en schoolmateriaal, brooddoos en drinkbus, toiletzak,… mee. Jullie slapen een hele week in het lokaal en gaan gewoon naar school, na school komen jullie naar het lokaal en eten jullie samen met ons en voorzien wij telkens nog een avondactiviteit. Op vrijdag 21 februari komen jullie na school weer naar de klj en ruimen wij met z’n allen het lokaal op. Om 18u moet het lokaal weer spik en span zijn! Tot dan!

Één dag later hebben wij nog een fantastische afsluiter van onze leefweek. Op zaterdag 22 februari is ons carnavalfeestje in het lokaal. Jullie zijn welkom in onze feestzaal om 21u en mogen het feestje weer verlaten om 22u30. Het thema is: Verkleed je als speelgoedpersonage uit je jeugd. (wees creatief, zie hint onderaan het boekje) 😉

Op zondag 8 maart is het spaghettifestijn. We verwachten van jullie rekkies dat jullie komen helpen. Jullie zijn welkom om 10u en mogen na de laatste shift weer naar huis.

Batman, Superman, Xman, Cat Woman, …. Jaja, jullie kennen ze wel. We willen jullie kennis verruimen en jullie in de huid laten kruipen van deze supercoole superhelden. Hoe we dit precies gaan doen, ontdekken jullie op zondag 15 maart om 14u en om 17u mogen jullie superhelden weer naar huis.

Op zaterdag 28 maart doen we weer een fantastische activiteit, zoals jullie al gewoon zijn van deze fantastische leiding 😉. We weten dat jullie paasexamens hebben daarom willen we jullie wat laten ontspannen tijdens onze grappige en coole muziekquiz. Niet bang zijn, we gaan jullie hersenen hiermee niet breken of beschadigen. Kom om 19u30 naar ons muzieklokaal en verlaat deze weer om 22u. See u there xoxo

 

Kusjes, jullie liefste kapoenen

Anneleen en Silke