De L in KLJ staat toch wel voor Landelijk zeker, kom daarom op zondag 7 januari om 14:00-17:00 naar het lokaal voor het Grote Landbouwspel en dan worden we echte boeren! Doe jullie vuilste kleren aan!


Ben je beu om elke dag op een saaie fiets naar school te rijden? Droom jij van een grote fietsrace? Kom dan op zondag 14 januari om 14:00-17:00 naar het lokaal voor de Pimp My Bike activiteit en ga naar huis met een nieuwe/getunede fiets!


Ahhh het einde van de 60’s, toen Peace and Love alles was en heel de wereld gedomineerd werd door hippies. Die tijd brengen wij terug met ons FlowerPower spel! Kom op zaterdag 20 januari om 19:00 naar de KLJ om die tijd samen met ons nog eens te beleven!


Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Onder dit motto organiseren we vandaag onze vriendjesdag! Heb jij een vriendje of vriendinnetje die nog niet in de jeugdbeweging zit, en die je graag eens wil meenemen naar de activiteit? Dan is vandaag de ideale dag! Breng op zondag 04 februari om 14:00 zoveel mogelijk vriendjes mee naar hier, voor deze dag vol plezier en vertier! De activiteit eindigt om 17:00.


Links, rechts, boven, onder? Naar waar moeten we?? Richting het lokaal, op zondag 11 februari om vanaf 14u te beginnen aan onze grote Pijlentocht!


Vandaag (zondag 18 februari) trekken we met z’n allen naar de schaatsbaan in Mechelen! We verwachten jullie om 13:30 aan de ingang van de schaatsbaan (Spuibeekstraat 1). Vergeet zeker geen handschoenen, €7 & jullie coolste verkleedkledij aan te doen! Om 17 uur mogen jullie ouders je terug komen ophalen aan de schaatsbaan.


KLJ gaat golven?? Maar niet gewoon golven natuurlijk, daar hebben we te kleine velden voor…. Hoe gaan we dit oplossen? Kom dat ontdekken op zondag 25 februari om 14:00-17:00 in het KLJ lokaal!


Vampieren, heksen en spoken, allemaal griezelige monsters. Het is dan wel geen Halloween meer, maar de vampieren sluipen heel het jaar onder de mensen door. Word jij een vampier? Kom dat op zondag 3 maart te weten tijdens ons groot Vampierenspel. Jullie worden om 14:00 tot 17:00 in het lokaal verwacht.


Het is weer zo ver, vandaag toveren we de zaal om in een échte spaghettibar! Heb jij zin in een lekker bordje spaghetti, een croque of een koude schotel? Lees dan zeker onze flyer en vergeet jezelf niet in te schrijven! Zondag 10 maart.


Haal jullie verkoopskills maar weer naar boven, want op zondag 17 maart houden we onze verkoop. Daarmee kunnen we weer leuke activiteiten organiseren en misschien een leefweek mee doen 😉 Meer info volgt nog.


Ding Dang Dong, weet jij hoelaat het is?? Kom zeker op tijd op zondag 24 maart want dan spelen we het Klokkenspel. We verwachten jullie om 14:00-17:00.



Groetjes van jullie leiding, Kenneth, Louise & Oliver