Rakkers

Hey hey liefste ouders. Hier zijn we weer met onze volgende activiteiten. Hopelijk kunnen we deze allemaal laten doorgaan wegens de huidige corona maatregelen. Lees alvast snel verder om te weten komen wat we de volgende maanden allemaal gaan doen.

Vandaag, zondag 10 januari, worden jullie verwacht op Vosberg-airport om 14u. Hier zullen jullie het vliegtuig nemen waarmee we de hele wereld mee rond gaan reizen. De landing is verwacht rond 17u dus dan mogen jullie ouders jullie komen ophalen.

Jullie hebben het uiteraard al een gespeeld op jullie playstation of pc. Zondag 31 januari is het tijd voor ons Fortnite spel. Jullie worden in vuile kleren verwacht aan het lokaal om 14u en jullie mama en papa mogen jullie om 17u terug komen halen.

Kom mee naar smurfenland, welkom allemaal, …. Klinkt dit liedje bekend in de oren. Ja! Het is het lijflied van de smurfen. We zien jullie graag komen op zondag 7 februari in ons smurfenland om 14u. Dan gaan we samen op zoek naar Grote smurf, gargamel en Smurfin. Na onze heuse zoektocht mogen jullie ouders jullie om 17u komen ophalen in het lokaal.

Jaja, op zondag 14 februari is het weer carnaval en dat betekent dat we verkleed gaan schaatsen. Meer info volgt nog! We weten immers nu nog niet of we naar de schaatsbaan kunnen of niet.

Het is tijd om te zien wie de beste is in welke discipline. Daarom is het tijd voor onze enige echte wereldberoemde KLJ olympische spelen. Jullie sporters worden opgewarmd verwacht om zondag 28 februari om 14u en mogen hopelijk met een medaille naar huis vertrekken om 17u. Dat de beste mogen winnen.

Op zondag 7 maart organiseert KLJ Vosberg ook dit jaar weer een heus spaghettifestijn. Er is voor ieder wat wils; zo kan je à volonté spaghetti bolognaise of vegetarische spaghetti eten. Verder kan je bij ons ook terecht voor een lekkere croque bolognaise. Meer informatie kan je op de flyer terugvinden!

Whoop Whoop! Het is tijd voor de leukste activiteit van het jaar. Het is tijd voor onze overnachting. Dit is ineens een oefenmatch voor het kamp. Deze zal doorgaan van zaterdag 20 op zondag 21 maart. Verdere info zullen we nog meedelen als we zeker zijn dat deze activiteit mag doorgaan wegens de coronamaatregelen.

Voor de laatste activiteit van dit jaar gaan we de doe-het-zelver uithangen. Wat we juist allemaal gaan maken is nog een geheim. Maar we kunnen wel al met zekerheid zeggen dat het een super leuke namiddag zal zijn. Wij zien jullie handige Harry’s graag zondag 28 maart van 14 uur tot 17 uur.

We zien jullie snel en hou het veilig en gezond

Yarfae, Oliver en Luna