Op zondag 10 september 14u tot 17u gaan we samen pokemons vangen in het pokemonspel! Hoeveel kan jij er vangen?


Als je graag vuil wordt of graag in de bossen speelt, dan moet je er zeker bij zijn tijdens ons bosspel (op zondag 17 september). jullie worden verwacht aan het lokaal om 14u en mogen terug naar huis om 17u. Vergeet zeker geen kleren die vuil mogen worden aan te doen!


Laat zien welke coole talenten je hebt tijdens onze eigen klj got talent op zondag 24 september van 14 tot 17 uur.


Op zondag 1 oktober gaaaaan weeeee lopen, springen, … ‘olympische spelen’. Jullie zijn welkom om 14u tot 17u in het KLJ-lokaal.


Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper! De mosselsouper gaat door op zondag 08 oktober!


Gaan jullie graag op reis? Want wij gaan met jullie een reis rond de wereld maken, op zondag 15 oktober om 14u tot 17u aan het lokaal. Tot dan !!


Op zondag 29 oktober is het een heel griezelige dag: jullie mogen verkleed komen in een Halloween pak. Jullie mogen met jullie griezelig pak om 14u tot 17u naar het lokaal komen.


Is het een vogel, is het een vliegtuig, nee dat is het niet! Het zijn megarakkers! Zondag 5 november verwachten we jullie van 14u-17u om jullie superheld krachten mee te nemen en te laten zien hoe jullie de wereld zullen redden!


Zondag 12 november zullen we zien of jullie wel goede politieagenten zijn en/of sommigen van jullie goede boeven zijn, in het grote politiespel van 14u-17u!


Hier hebben velen van jullie al op gewacht… Namelijk het grote videogamespel. Wie de beste gamer is zullen we op zondag 19 november van 14u-17u te weten komen!


Ook al is het koud, soms kunnen we zomerse activiteiten doen. Dat zijn we ook nu van plan! Daarom zullen we op zondag 26 november van 13u-17u een plonsje nemen bij de waterperels in Lier. Neem zeker wat zakgeld (liefst €15), een handoek, shampoo en een spannende zwembroek mee!


Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt vandaag 03 december samen met roetpiet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.


Laten we op 10 december door de tijdmachine gaan van 14u-17u, we zullen dan wat meemaken hoor! Misschien zien we ridders of draken! Dat zien we dan wel zeker?


Op zondag 17 december gaan we van 14u-17u testen hoe goed je zintuigen zijn. Dan zullen we is zien wie het beste zijn zintuigen kan gebruiken!


HoHoHo de kerstman komen eraan, maar we geven ook cadeautjes aan elkaar door. Op zaterdag 23 december van 18u-20u mag je een cadeautje meebrengen van max €5, we spelen namelijk Secret Santa!


Groetjes de beste leiding Yarfae, Omar, Gitte & Nieke