Rakkers

Hey hey allemaal. Hier zijn we met de start van het nieuwe jaar. Dit jaar gaan we weer te
gekke activiteiten doen en lees maar snel door om te zien wat we allemaal gaan doen.

Doe je zwemkleren maar al aan, zoek je duikbril in de kast en leg je handdoek klaar. Want wij
gaan op zondag 12 september waterspelletjes spelen! Jullie worden om 14u aan het lokaal
verwacht en mogen om 17u terug worden opgehaald.

Winter, zomer, lente en herfst. Ja hoor wij hebben het over de verschillende seizoenen. Kom maar snel op zondag 26 september naar het KLJ lokaal om 14u. Om 17u mogen jullie terug worden opgehaald.
Doe ook zeker slechte kleren aan!

De meisjes worden jongens, het ontbijt eten we in de avond en onze wekker draait de andere kant uit. Wij gaan vandaag een omgekeerde dag houden. Jullie worden zondag 3 oktober om 14u verwacht aan het lokaal en mogen terug vertrekken om 17u.

Na lang wachten organiseert KLJ Vosberg terug een mosselsouper op 10 oktober. Jullie kunnen weer smullen van de lekkere mosselen of van het stoofvlees als je daar meer zin in hebt. Meer informatie kan je terugvinden op onze flyer!

Fortnite, GTA, Mario Kart,… De leukste videogames kan je op zondag 17 oktober komen ontdekken bij ons op de KLJ. Het videospel start om 14u en om 17u is het end game.

BOOOOOOH…. Het is tijd voor HALLOWEEN. De engste dag van het jaar vieren we op zondag 31 oktober op de KLJ. Jullie mogen om 14u in jullie engste kostuum naar het lokaal komen en mogen om 17u terug uit het
griezellokaal naar huis vertrekken.

Ben jij liever een stoere prinses? Of ben wil jij liever een cool ridder zijn? Dan ben je op KLJ vosberg aan het juiste adres. Op zondag 7 november om 14u openen de poorten van ons kasteel en om 17u mogen jullie terug naar huis vertrekken na het verslaan van de draak…

Alle dieren van de zoo zijn op bezoek op ons lokaal. Daarom mogen jullie zondag 21 november langskomen op onze dierentuin (lokaal). De deuren openen om 14u en jullie mogen huiswaarts keren om 17u.

De echte olympische spelen die houden we bij ons, op KLJ Vosberg. Dus warm je spieren maar al op en train je lichaam want op zondag 28 november kan je bij ons medailles winnen. Jullie worden om 14u aan de startlijn verwacht en mogen om 17u terug naar huis gaan.

“Zie, ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! …” Kunnen jullie de tekst aanvullen?? Laat het dan op 5 december
maar is horen, want dan komt sinterklaas naar ons KLJ-lokaal en jullie willen niet op de zwarte lijst staan hé 😉
Jullie worden verwacht om 14u in het lokaal om Sinterklaas te verwelkomen en jullie mogen hem uitwuiven om 17u

Het gekste bordspel kan je bij ons komen spelen. Jullie worden allemaal op zondag 12 december verwacht aan het lokaal om 14u en mogen na het langsgaan bij start om 17u terug naar huis vertrekken.

Het is tijd voor kerstbomen, cadeautjes, lekker eten en gezelligheid. Het is kerstmis en dat vieren we ook bij ons op
de KLJ. Jullie worden zondag 17 december op het lokaal verwacht. Verdere info zal nog volgen!

Luna,Omar,Senne