Allerliefste rakkertjes, hier zijn we weer met spetterende activiteiten! Bekijk de leuke thema’s eens en zet de data snel in je agenda! Wij staan steeds klaar met een superleuk spel en vol enthousiasme! Wij zien jullie dan!

 

Op zondag 11 september kunnen we hopelijk nog genieten van de zomerzon want we gaan namelijk waterspelletjes spelen! Jullie worden om 14u in het lokaal verwacht met een handdoek en zwemkleding. Om 17u mogen jullie terug worden opgehaald na een spetterende namiddag.

Is het een vliegtuig, is het een vogel,…. Ja hoor de superhelden zijn in de Vosberg beland. Daarom zullen we op zondag 18 september een heus superheldenspel spelen. Jullie worden om 14u in het lokaal verwacht (en dat mag natuurlijk in superheldenuniform) en om 17u zijn we hopelijk klaar met de wereld te redden en mogen jullie terug worden opgehaald.

 

De blaadjes beginnen van de bomen te vallen en dat betekent dat het tijd is voor ons eerste bosspel van het jaar. Jullie worden op zondag 2 oktober om 14u in het lokaal verwacht met slechte kleren en mogen om 17u terug worden opgehaald.

 

Wil jij onze jeugdbeweging steunen? 🙂 Op 9 oktober gaat onze jaarlijkse Mosselsouper door! Er is voor ieders wat wils! Meer informatie vind je op onze flyer of op onze site!

 

Vroeger woonden er in de Vosberg echte avonturiers die hier hun waardevolste schat hebben begraven. Gaan jullie mee opzoek om deze te vinden. Jullie worden hiervoor op zondag 16 oktober om 14u verwacht in het lokaal en mogen om 17u terug richting thuis gaan.

 

De monsters ontwaken deze dag en hopelijk hebben jullie geen bang, want op zondag 30 oktober worden jullie om 14u verwacht in jullie engste kostuum en jullie mogen terug worden opgehaald om 17u als jullie de monsters hebben overleefd!

 

Wat we op zondag 13 november allemaal gaan uitsteken is nog een grote verrassing. Wat jullie wel mogen weten is dat jullie om 14u in het lokaal worden verwacht en om 17u terug mogen vertrekken. Spannend….


Het is tijd voor de Olympische spelen. Wij gaan op de KLJ ook eens proberen deze coole sporten te spelen. Jullie worden op zondag 20 november in het lokaal verwacht van 14u en mogen (hopelijk met een medaille) om 17u terug worden opgehaald.

 

Spelen jullie soms videogames? Want op zondag 27 november gaan we op de KLJ een heus Videogames spel spelen. Hiervoor worden jullie verwacht om 14u en jullie mogen terug naar huis gaan om 17u.

 

Sinterklaas is weer in het land en neemt de tijd om ook bij ons even langs te komen. Jullie worden hiervoor op zondag 4 december om 14u in het lokaal verwacht en mogen om 17u terug worden opgehaald. Vergeet ook zeker niet je brief voor de Sint.

 

Monopoly, Uno, Cluedo, Regenwormen, … je kent zeker en vast deze bekende gezelschapsspelen. Op zondag 11 december gieten we deze spelen in een KLJ-jasje. Hiervoor worden jullie om 14u in het lokaal verwacht en mogen jullie om 17u terug worden opgehaald.

 

Op vrijdag 16 december gaan we een feestje vieren om de laatste week voor de vakantie goed te kunnen inzetten. Meer info hierover zal later volgen!

 

Tot snel

Omar       Stig       Luna