Wil je ontdekken wat we deze periode allemaal gaan doen? Lees dan snel verder!

Zijn jullie klaar voor een reis door de tijd? Dan zijn jullie welkom in het lokaal op zondag 15 januari om 14u en mogen na een lange reis om 17u terug richting huis gaan.

Wij willen er eens achterkomen welke talenten jullie allemaal hebben. Hier gaan we proberen achterkomen met een heuse Vosberg got talent talentenjacht. Jullie worden op zondag 22 januari om 14u in het lokaal verwacht en mogen om 17u terug worden opgehaald.

Op zondag 29 januari gaan we een reis maken door de verschillende progamma’s die Ketnet ooit heeft uitgezonden. Jullie zijn hiervoor welkom in het lokaal om 14u en mogen om 17u terug richting thuis vertrekken.

Kennen jullie eigenlijk wel de buurt waarin jullie wonen? Daar gaan we eens achterkomen op zondag 5 februari. Vergeet zeker niet om goede wandelschoenen aan te doen. Jullie worden om 14u verwacht en mogen om 17u terug worden opgehaald.

Zijn jullie soms een beetje verliefd? Of voelen jullie soms vlinders in jullie buik? Daar zullen we op zondag 12 februari eens achterkomen op ons grote Valentijnspel. Jullie worden om 14u in het lokaal verwacht en mogen (hopelijk met een pijl van Cupido) om 17u worden opgehaald.

Het is carnaval dus dan is het tijd voor een feestje. Jullie worden op vrijdag 17 februari in het lokaal verwacht. Verdere info zal nog gecommuniceerd worden. Maar je kostuum mag je alvast uitkiezen!

Op zondag 26 februari gaan wij jullie verkeerskennis eens testen. Jullie worden om 14u in het lokaal verwacht met jullie step/fiets/skateboard en mogen om 17u terug richting jullie huis steppen/fietsen/skateboarden.

Deze dag draait helemaal rond verrassingen. Op zondag 5 maart worden jullie om 14u verwacht en mogen jullie om 17u terug worden opgehaald. En meer informatie krijgen jullie van ons niet. Spannend!!

Het is weer tijd voor een seizoenswissel, daarom gaan wij de lente vieren. Jullie worden allemaal op zondag 19 maart om 14u verwacht en mogen om 17u terug naar huis fladderen.

Op zondag 26 maart gaan we een uitstap maken. We gaan namelijk naar de Schorre. Wij verwachten jullie om 14u aan de grote ingang van de Schorre, en mogen daar om 17u terug worden opgehaald. Vergeet zeker geen drinken en een koekje/fruitje mee te nemen.

Voor de laatste activiteit van dit boekje gaan we het grote Rakkerspel spelen. Ben je benieuwd naar hoe dit werkt? Dan mag je op zondag 2 april van 14u tot 17u naar het lokaal komen.