Op zondag 31 maart gaan we het grote paas spel spelen met jullie. Jullie zijn welkom om 14u-17u in het KLJ-lokaal.


Hey rakkers, vandaag gaan we een vossenjacht doen op 14 april. Onze deur staat om 14u open tot 17u. Tot dan!


Dag rakkers op 21 april zijn jullie welkom om 14u tot 17u in het lokaal. We gaan among us spelen!


Op zondag 28 april spreken we niet af met enkel KLJ Vosberg, maar ook de andere KLJ’s uit ons gewest: de gewestactiviteit! Verdere info hierover laten we zeker nog weten, maar de ravotters & rekkies vertrekken sowieso vanuit het lokaal met de fiets! Voor de rakkers vragen we aan de ouders om hen af te zetten en op te halen.


Op zondag 5 mei is er een legeractiviteit van 14u tot 17u in het klj lokaal. Er zullen allerlei uitdagingen zijn. Neem misschien niet je beste kleren mee!


Hebben jullie zin om vuil te worden, breng dan zeker vuile kleren mee op 12 mei van 14u tot 17u voor onze jaarlijkse vetzakkendag. Wees bereid want het gaat erg vuil worden.


Over deze activiteit op zondag 19 mei is de leiding heel enthousiast, want we gaan namelijk naar Planckendael!!! Dit is de slotactiviteit voor heel de KLJ. Jullie zijn welkom om 10:00 aan de hoofdingang van het park, waar jullie leiding je staat op te wachten. Het adres: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen. Om 17:00 staan we terug buiten en worden jullie terug door je ouders opgehaald. Wat neem je zeker mee? €5, een lunchpakket, zonnecrème bij goed weer; regenjas bij slecht weer. Tot dan!! !Belangrijk! Heb jij een abonnement bij Planckendael? Neem ze dan zeker mee.


Amai wat is het warm seg! Daarom zullen we op 26 mei onze jaarlijkse waterspelletjes spelen van 14u tot 17u. Dus wees zeker aanwezig.


Vrijdag 31 mei tot 1 juni mogen jullie een nachtje doorbrengen in ons lokaal. Neem slaapgerief, nieuwe kleren en neem ook 5 euro mee. Jullie zijn welkom om 19 uur en jullie worden opgehaald om 11 uur. Tot dan!


Op zondag 9 juni gaan de gummiberen op avontuur. Willen jullie mee? Denk je dat je stoer genoeg bent om mee te gaan? Onze reis start om 14u in het lokaal en om 17u zijn we terug van onze avontuurlijke trip


Groetjes de beste leiding Yarfae, Omar, Gitte & Nieke