Hey liefste rekkies

Dit is weeral het laatste boekje van het KLJ-jaar, maar dat gaat ons niet tegenhouden om er weer leuke activiteiten van te maken. En vergeet niet, achter dit boekje staat er een megaleuk kamp te wachten!! Lees zeker verder om te weten welke activiteiten er allemaal op de planning staan!!!!

De zon schijnt, de bloemen beginnen te bloeien en de vogeltjes fluiten. Dit betekent dat het perfect weer wordt om een lentespel te spelen. Jullie zijn welkom op zondag 7 april in ons lokaal om 14 uur en kunnen vertrekken met een bloemenkrans om 17 uur.

Zijn jullie klaar om touwen te vlechten, knopen te leggen en jezelf uit de knoop te bevrijden? Dan zijn jullie op zondag 14 april welkom in ons lokaal van 14 uur tot 17 uur, want dan vindt ons touwspel plaats.

Haal jullie verkoopskills maar weer naar boven, want op zondag 21 april houden we onze wafelverkoop. Daarmee kunnen we weer leuke activiteiten mee organiseren. Meer info volgt nog 😉

Op zondag 28 april spreken we niet af met enkel KLJ Vosberg, maar ook de andere KLJ’s uit ons gewest: de gewestactiviteit! Verdere info hierover laten we zeker nog weten, maar de ravotters & rekkies vertrekken sowieso vanuit het lokaal met de fiets! Voor de rakkers vragen we aan de ouders om hen af te zetten en op te halen.

EINDELIIIIIIJK!!! De leukste week van het jaar is er weer, namelijk de Leefweek. De leefweek zal plaatsvinden in ons lokaal van zondag 5 mei tot vrijdag 10 mei. Nog meer info over praktische zaken en dingen die je moet meebrengen volgt nog!

Over deze activiteit is de leiding heel enthousiast, want we gaan namelijk naar Planckendael!!! Dit is de slotactiviteit voor heel de KLJ. Jullie zijn welkom om 10:00 aan de hoofdingang van het park, waar jullie leiding je staat op te wachten. Het adres: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen. Om 17:00 staan we terug buiten en worden jullie terug door je ouders opgehaald. Wat neem je zeker mee? €5, een lunchpakket, zonnecrème bij goed weer; regenjas bij slecht weer. Tot dan!!                                   !Belangrijk! Heb jij een abonnement bij Planckendael? Neem ze dan zeker mee!

Het is weer blok en examens voor de studenten (jullie en wij)! Niet getreurd, wij houden jullie geamuseerd. We verwachten jullie zaterdag 1 juni om 19 uur aan het lokaal want we organiseren ons  eigen volleybaltoernooi. Kom met de fiets! Jullie mogen huiswaarts keren om 21 uur (zodat we op tijd onze bedjes in kunnen)

Het zijn nog steeds examens, eeeeikes! Kom gezellig barbecueën op zaterdag 15 juni! Jullie zijn welkom om 18 uur met jullie eigen vleesje, wij voorzien de rest. Om 20 uur mogen jullie weer huiswaarts keren!

Dit is weer de laatste activiteit voor kamp. Maar inderdaadKAMP komt dichterbij!!! Wij kijken er ENORM naar uit! Wij verwachten jullie zaterdag 22 juni aan ons lokaal om 15 uur, jullie mogen weer naar huis om 17 uur! Kom met de fiets en doe jullie zwemoutfit aan!

Spijtig genoeg was dit het voor de activiteiten, maar vergeet niet dat er een kamp staat te wachten. Hopelijk zien we jullie daar om er weer een bangelijk kamp van te maken.

Groetjes van jullie allerliefste leiding,