Hey leuke rekkies, hier jullie allerleukste leiding! We hebben veel in petto voor jullie!

Tot sneeeeel!

 

Voordat we jullie ‘rekkies’ mogen noemen, zullen jullie eerst enkele proeven moeten doorstaan. Op zondag 11 september van 14u tot 17u zijn jullie welkom in ons lokaal. Hopelijk zijn jullie na afloop van de activiteit echte rekkies! 

 Winter is coming…

De Lannisters, de Starks, de Targaryens, allen dromen ze ervan om ooit op de troon te mogen zitten. Lukt het jullie om koning of koningin van Westeros te worden? Kom dan op zondag 25 september van 14u tot 17u naar het lokaal!

 

KWISTET! Wisten jullie het ook? Dat gaan wij samen te weten komen zondag 2 oktober van 14u tot 17u! Warm jullie petanque – en quiz skills al maar op!

 

Wil jij onze jeugdbeweging steunen? 🙂 Op 9 oktober gaat onze jaarlijkse Mosselsouper door! Er is voor ieders wat wils! Meer informatie vind je op onze flyer of op onze site!

 

Zondag 23 oktober hebben wij een survival-dag voor jullie! We gaan onszelf en de groep uitdagen. Durven jullie dit aan? Van 14:00 tot 17:00!

 

Een ei hier, een ei daar, veel eieren op elkaar! ;)) Vandaag spelen we het befaamde ei-spel! We verwachten jullie zondag 30 oktober van 14u tot 17u. Doe niet jullie beste kleren aan! :))

 

Expecto Patronum, Lumos, Wingardium Leviosa…. Misschien herkennen jullie deze spreuken wel! JAJA op zondag 6 november zijn jullie allemaal welkom op Zweinstein. Om 14u worden jullie daar verwacht! Dus neem op tijd de zweinsteinexpress! Om 17u mogen jullie weer terug naar huis vliegen op jullie bezem! 

 

 Vandaag racen we door de straten van het Maaskantje. Daar wonen namelijk de New Kids!! Ben je benieuwd wat wij gaan doen? Kom dan op 20 november van 14u tot 17u naar het lokaal. Wanne harcore game jonguh! Bam!

 

Herken jij de straten van de buurt en is jouw oriëntatie goed? Kom dan zeker op zondag 27 november naar de activiteit! Wij gaan namelijk een dropping doen! Kom met goede stapschoenen om 14u naar het lokaal en hopelijk zijn jullie op tijd terug om rond 17u naar huis te gaan.

 

Sinterklaas is weer in het land en neemt de tijd om ook bij ons even langs te komen! Jullie worden hiervoor op zondag 4 december om 14u in het lokaal verwacht en mogen om 17u terug naar huis met hopelijk vele lekkernijen ;).


Paaaarty pppaaaarty! Op vrijdag 9 december gaan wij samen dansen op onze krekkieparty! ;)) Wij verwachten jullie om 20 uur. Jullie mogen met jullie uitgedanste benen om 22 uur naar huis.

 

Gelukkig Kerstfeest! Bij ons komt de Kerstman iets vroeger dit jaar. Op vrijdag 16 december vieren wij Kerstmis samen met veel muziek, dansen en cadeautjes! Trek jullie mooiste outfit aan en kom met jullie pakjes (3-5 euro) om 19 uur naar ons lokaal! Om 22 uur mogen jullie terug huiswaarts keren.

 

Groetjes van jullie coooooolste leiding,

Dennis, Louise, Silke en Oliver