Een nieuw jaar, dat betekent dus ook een gloednieuw boekje! Zet deze data alvast in jullie agenda!


Omdat 3/4 van jullie leiding moet blokken, beginnen we dit boekje met een avondactiviteit! Jullie zijn welkom op zaterdagavond 7 januari van 19:00 tot 21:00 in het lokaal, voor een geweldig originele zelfgemaakte quizzz!!! Zoek al maar op wat de hoofdstad is van Myanmar!

Op 15 januari van 14:00 tot 17:00 spelen we wat bordspelen: ganzenbord, scrabble,… MAAR DAN WEL DE LEVENSGROTE VERSIE!!! Kom zeker af om zelf een pion te zijn op ons levensecht speelbord! PS: er zal een special guest aanwezig zijn…

Als jullie Mario Kart spelen, denken jullie dan soms niet: eigenlijk wil ik ook wel eens karten samen met Mario en Bowser en Peach? Dat kan! Op 22 januari van 14:00 tot 17:00 zijn jullie welkom in ons lokaal voor het Mario Kartspel.

De Bijbel, Genesis 6-9. Noach en zijn gezin overleven met vele dieren de zondvloed die de aarde teistert. Frank Deboosere voorspelt dat er een nieuwe zondvloed op komst is, daarom gaan wij op 5 februari van 14:00 tot 17:00 een nieuwe ark bouwen om alle dieren te redden. Jullie bouwen toch mee?

Zondag 12 februari: Vandaag gaan we op pad met onze wafels, dit doen we om ervoor te zorgen dat we extra centjes hebben om leuke activiteiten te kunnen doen met jullie! We verwachten jullie om 09:00 uur in het lokaal met een goed humeur en goede verkooppraatjes! We eten ’s middags samen en blijven doorgaan tot alle wafels uitverkocht zijn! See u there!

Op vrijdag 17 februari vieren we met heel onze KLJ carnaval. Trek dus jullie gekste of mooiste verkleedkostuum aan, en we verwelkomen jullie van 20:30 tot 23:00 in ons lokaal. Misschien krijgt de best verklede persoon wel een prijs?

The Voice, Idool, BGT,… allemaal programma’s die op zoek gaan naar talenten. Daarom gaan wij binnen KLJ Vosberg ook op zoek naar ‘the next big thing’. Wees erbij op zondag 26 februari van 14:00 tot 17:00, en laat ons zien welke verborgen talenten jij in huis hebt!

Zondag 12 maart : Spaghettifestijn. Het is weer zo ver, vandaag toveren we de zaal om in een échte spaghettibar! Heb jij zin in een lekker bordje spaghetti, een croque of een koude schotel? Lees dan zeker onze flyer en vergeet jezelf niet in te schrijven.

Rarara… wat doen we vandaag? Op zondag 19 maart zijn jullie welkom in ons lokaal van 14u tot 17u voor onze verrassingsactiviteit!

Vroeger was er op VTM een wekelijks programma: beat da bompaz. In plaats van dat jullie mogen battlen tegen bompa’s, doen jullie dat gewoon tegen je leiding. Jullie denken beter en sterker te zijn dan ons? Laat het dan maar eens zien, op zondag 26 maart van 14:00 tot 17:00.


Oliver, Silke, Dennis & Louise