Welkom in het nieuwe KLJ jaar, natuurlijk ben je nog geen volwaardige rekkie totdat je de rekkiedoop hebt meegemaakt! Kom op zondag 17 september om 14 uur naar het lokaal om als volwaardige rekkie terug naar huis te gaan!


Hoe leefden ze in de middeleeuwen? Wat deden de mensen toen? Bestond er ook toen al zo iets als KLJ? Dat kan je op zondag 24 september om 14 uur ontdekken met het grote middeleeuwen spel!


Zondag 1 oktober! Het is herfst!! Dat betekent een nieuw KLJ-seizoen vol met leuke activiteiten, de eerste hiervan is onze herfstactiviteit! Jullie worden verwacht om 14 uur in het lokaal, zodat we ons nieuw KLJ-seizoen snel kunnen beginnen!


Wil jij onze jeugdbeweging steunen en ben je toevallig ook fan van een lekkere portie mosselen? Of eet jij liever een lekkere curryworst met frietjes, of een koude schotel? Er is voor ieder wat wils op onze jaarlijkse mosselsouper! De mosselsouper gaat door op zondag 08 oktober!


Denken jullie dat jullie de leidingen zouden kunnen verslaan? Durven jullie te strijden op onze Leidingen vs. Leden activiteit? Kom dan zeker op zondag 15 oktober naar de KLJ om 14 uur!


Wooooowoooh! Boeh! Vandaag is het onze halloweenactiviteit? Durven jullie te komen? Jullie zijn welkom op zaterdag 28 oktober van 19 uur tot 21.30 uur!


Houden jullie van Rock&Roll? Of eerder van House muziek, of dan toch eerder van Pop? Kom al de soorten muziekstijlen ontdekken op onze activiteit op zondag 5 november! Vanaf 14 uur!


Drie, twee, één…, pak jullie strijdwapens! De Hunger Games starten! Komen jullie mee in het bos battlen? We zien jullie om 14 uur op zondag 12 november aan ons KLJ lokaal!


Op zondag 26 november gaan we vol enthousiasme de straten op om heerlijke wafels te verkopen. Op die manier kunnen we wat geld verdienen om leuke activiteiten te organiseren voor jullie 😉 Meer details volgen nog!


Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En jaja, Sinterklaas is ook de kapoenen van de KLJ niet vergeten… want hij komt vandaag 03 december samen met roetpiet onze KLJ een bezoekje brengen! Jullie mogen tegen 14 uur komen, hopelijk gaat iedereen rond 17 uur naar huis met een pakje.


Op zaterdag 16 december wordt het KLJ-lokaal weer omgetoverd in een echte bioscoopzaal en houden we onze movienight. Laat die boeken voor de examens maar thuis en kom naar ons lokaal voor een welverdiende pauze!! Jullie zijn welkom om 19 uur.


Ho ho ho! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor ons gezellige kerstfeestje op vrijdag 22 december. Laten we samen de magie van kerstmis vieren in het KLJ-lokaal met goede vibes en lachende gezichten. We verwachten jullie om 20 uur met een glimlach in ons lokaal.


Tijd om vaarwel te zeggen aan 2023!! Maar laten we het jaar in stijl afsluiten met een nieuwjaarsdiner. Jullie zijn welkom op vrijdag 29 december om 18 uur.


Groetjes van jullie leiding, Kenneth, Louise & Oliver