Rekkies

Jow jow rekkies, hopelijk hebben we nu een KLJ-jaar zonder al te veel obstakels, want we hebben weeral leuke activiteiten klaarstaan voor jullie. Kom het te weten in ditactiviteitenboekje!! Enjoy

“Vrolijke vrolijke vrienden, vrolijke vrienden dat zijn wij…” Als jullie het nog niet hebben geraden, deze activiteit is vriendjesdag en jullie mogen al jullie vrienden en vriendinnen optrommelen om naar deze activiteit te komen. Jullie zijn op welkom op 19 september van 14u tot 17u.

Op 26 september gaan we naar het bos, maar wat we daar allemaal gaan doen is nog een geheim… Wil je weten wat we gaan doen kom dan zeker met de fiets naar het lokaal om 14u om dan om 17u terug naar huis te vertrekken.

Op 3 oktober gaan we het maffiaspel spelen om te ontdekken welk groepje het beste drugskartel kan vormen. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal en jullie mogen om 17u terug vertrekken naar huis.

Na lang wachten organiseert KLJ Vosberg terug een mosselsouper op 10 oktober. Jullie kunnen weer smullen van de lekkere mosselen of van het stoofvlees als je daar meer zin in hebt. Meer informatie kan je terugvinden op onze flyer!
Naar jaarlijkse traditie verwachten we jullie weer om een handje toe te steken.
PS: Er wordt middageten en avondeten voorzien voor de helpers.

Vinden jullie ook dat al jullie pakjes zo laat aankomen?? Kom het dan maar is zelf proberen in ons PostNL-spel op 17 oktober. We verwachten jullie om 14u en jullie mogen terug naar huis vertrekken
om 17u.

Op 7 november mogen jullie de Sherlock Holmes in jullie bovenhalen, want we gaan Cluedo spelen. Jullie mogen om 14u aan ons lokaal staan en om 17u mogen jullie terug naar huis. Kan jij goed eieren beschermen? Kom het te weten in onze eierenwacht op 14 november. Jullie zijn welkom vanaf 14u en mogen terug naar huis gaan om 17u.

Dit jaar hebben wij weeral gekke activiteiten gepland, maar daar hebben we uiteraard ook een beetje geld voor nodig. Daarom dat we deze wafelverkoop gaan doen. Meer info hierover volgt nog!!

“Zie, ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! …” Kunnen jullie de tekst aanvullen?? Laat het dan op 5 december
maar is horen, want dan komt sinterklaas naar ons KLJ-lokaal en jullie willen niet op de zwarte lijst staan hé 😉 Jullie worden verwacht om 14u in het lokaal om Sinterklaas te verwelkomen en jullie mogen hem uitwuiven om 17u.

It’s the most wonderful time of the year
With the kids jingle belling
And everyone telling you “Be of good cheer”
It’s the most wonderful time of the year
Op 17 december houden wij, de rekkies, ons kerstfeestje. Meer info daarover volgt nog, maar wat wel al zeker is, is dat het een topfeest gaat worden!!!

Vriendelijke groetjes van jullie leiding
Kenneth, Lisse, Oliver en Silke