Dag 2 is spijtig genoeg weeral ten einde. Het kamp is nog maar net bezig en het gaat al zo snel.

Deze ochtend zijn de ravotters gestart met een levensweg. Hier hebben ze verschillende spelletjes gespeeld in verschillende levensfases. In de namiddag hebben ze het expressling spel gespeeld. Ze hebben op verschillende manieren zichzelf expressief moeten laten tonen. 

De rekkies hebben in de ochtend de uitleg gekregen over hun rode draad. Dit jaar spelen ze expeditie robinson. Twee teams nemen het hierin tegen elkaar op. Daarna zijn ze na een vermoeiende fietstocht de vorige dag, rustig begonnen met een quiz. Maar niet zomaar een quiz. Namelijk een pisquiz. Hier moesten ze bij elk fout antwoord een glas water drinken. 

In de namiddag hebben de rekkies het grote gezelschapsspel gespeeld. Zeeslag, stratego in het bos en ook pacman mocht er niet aan mankeren. Een zeer vermoeiende namiddag met veel beweging maar de leden vonden het wel een geslaagde activiteit. 

In de avond hebben we allemaal gezamenlijk de avond afgesloten met een vermoeiende sportavond. 4 teams hebben het tegen elkaar opgenomen. Team blauw en groen zijn uiteindelijk met de overwinning naar huis gegaan. 

Slaapwel iedereen!