Vandaag kon eindelijk ons te gekke kamp van start gaan en daar zijn we zo blij om. De rekkies zijn deze ochtend al vroeg vertrokken om te beginnen aan hun fietstocht richting de kampplaats. Hiervoor zijn ze vertrokken om 7u in de ochtend en om 19:30 zijn ze eindelijk aangekomen na een vermoeiende tocht. Een welverdiend applaus aan al onze rekkies!!

Onze ravotters hebben iets langer kunnen uitslapen en zijn tegen de middag vertrokken aan het station van Duffel. Van hieruit hebben ze twee treinen en een bus genomen tot ze aan de kampplaats aankwamen. Hier hebben ze al direct hun kamers gemaakt en hebben ze zelfs de tenten van de rekkies opgezet!!

Natuurlijk is de rakkerleiding ook aangekomen op de kampplaats en zijn zij al ongeduldig aan het wachten op de komst van hun leden. 

Wanneer iedereen was gearriveerd op de kampplaats was het tijd voor ons eerste avondmaal: Krieken met balletjes. Gemaakt door onze plezante kookleidingploeg.

Vandaag gaat iedereen vroeg in zijn bedje kruipen om dan morgen te kunnen beginnen aan de eerste volle dag van het kamp.

 Slaapwel iedereen en tot morgen