Dag liefste ravotters, het KLJ-jaar is weer begonnen en we hebben voor jullie een aantal leuke activiteiten klaarstaan. Lees maar snel verder om te weten wat we de komende weken allemaal gaan doen. 


Op zaterdag 17 september gaan we het “Spel der middeleeuwen” spelen. Kom zeker naar ons lokaal om te bewijzen dat JIJ de beste bent van het hele koninkrijk. We verwachten jullie om 14u en jullie mogen om 17u terug naar huis.

 

Worden jullie ook zo graag vuil? Kom dan zeker naar deze activiteit op zondag 25 september, want we gaan naar het bos. Wat we daar allemaal gaan doen gaan we nog niet verklappen, maar we kunnen al wel zeggen dat het supertof gaat worden! Jullie worden om 14u verwacht aan het lokaal en jullie mogen terug vertrekken om 17u. Neem zeker jullie FIETS mee en doe ook kleren aan die vuil mogen worden.

 

Spelen jullie graag levensechte monopoly ? Kom dan zeker op zondag 2 oktober naar ons lokaal voor de “KLJ-monopoly”. Jullie mogen om 14u komen en om 17u mogen jullie vertrekken met bergen geld in jullie zakken 😉

 

Wil jij onze jeugdbeweging steunen? 🙂 Op 9 oktober gaat onze jaarlijkse Mosselsouper door! Er is voor ieder wat wils! Meer informatie vind je op onze flyer of op onze site! 

 

Kan je even snel lopen als Usain Bolt? Dan kiezen wij jou uit om te komen naar onze “Olympische spelen” op zondag 16 oktober. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal en om 17u mogen jullie terug vertrekken met tientallen medailles.

 

Op zondag 23 oktober gaan we het “Pakjes-spel” spelen. Kom zeker naar deze activiteit als je benieuwd bent naar wat er in het pakje zit. Jullie zijn allen welkom om 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis vertrekken.


Schrikken geesten, spoken of zombies je niet af? Kom dan zeker op zondag 30 oktober naar ons lokaal om 14u voor het “Halloween-spel”. Jullie mogen terug naar huis vertrekken om 17u. Kom maar af als je durft MUAHAHHAHA!

 

Kom op zondag 6 november naar onze KLJ-quiz: “Do you think you are smart?”. Kom zeker naar deze activiteit, want er zijn een heleboel grappige en leuke opdrachtjes. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal en om 17u mogen jullie terug vertrekken.

 

“Ahoy’ captain!”

Heb je zin om een schatkist te openen, kom dan op zondag 13 november naar ons lokaal. We verwachten jullie om 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis. 

 

Deze activiteit is TOP SECRET wil je weten wat we op zondag 20 november gaan doen. Kom dan zeker naar ons lokaal om 14u, jullie mogen terug vertrekken om 17u.

 

Sinterklaasje kom maar binnen… dat herkennen jullie zeker wel! De Sint gaat namelijk op zondag 4 december tussen 14u en 17u een bezoekje brengen aan de KLJ, wie weet heeft hij iets meegenomen voor ons uit Spanje?!


Het is ijskoud buiten, brrrr. Laten we daarom op zondag 18 december van 18u30 tot 20u30 een warme kop chocolademelk drinken en ons samen warm spelen!

Kenneth & Yarfae