Ravotters

Heyhey liefste leden, het is al wat geweest hé, de afgelopen periode. Hopelijk kunnen wij er terug invliegen en kunnen jullie terug naar onze superfantastischecoole activiteiten komen die wij met veel liefde voor jullie hebben gemaakt. Lees maar snel verder en tot binnenkort!

Haal de Kevin de Bruyne en de Nafi Thiam maar in jullie naar boven! Op 12 september gaan we namelijk sporten. Doe jullie beste sportkleren aan, jullie zijn welkom om 14 uur, en om 17 uur mogen jullie uitgeput terug naar huis!

Doe je slechte kleren maar aan, want op zondag 26 september gaan we naar het bos! Wat er staat te gebeuren houden we nog geheim. Van 14:00 tot 17:00, in het KLJ-lokaal!

Iedereen staat op start? Degene die het hoogste gooit mag beginnen! Op zondag 3  oktober van 14:00 tot 17:00 spelen we levende monopoly. ‘Start’ is aan het lokaal, hopelijk beland je onderweg niet in de gevangenis!

Op zondag 17 oktober van 14:00 tot 17:00 spelen we het maffiaspel. Kunnen jullie het aan om met je eigen bende de wijk te veroveren? Laat de maffia in jullie maar naar boven komen!

Op zondag 17 oktober van 14:00 tot 17:00 spelen we het maffiaspel. Kunnen jullie het aan om met je eigen bende de wijk te veroveren? Laat de maffia in jullie maar naar boven komen!

We zijn op zoek naar een schat, maar hebben jullie hulp nodig! Op 7 november van 14:00 tot 17:00 mogen jullie je teamwork aan ons laten zien om samen de schat te vinden, wat er in zit zullen jullie dan wel zien 😉

Hebben jullie zin een film of een overnachting? Laten we gewoon beide doen! Op 12 november zijn jullie welkom vanaf 17:00 met een lege maag. De ochtend daarna, 13 november, worden jullie door je ouders om 10:00 opgehaald. We zullen er een prachtige overnachting van maken!

Wie o wie is de moordenaar? Jullie zullen als detective moeten spelen op 21 november, van 14:00 tot 17:00. We gaan Cluedo spelen maar niet op de traditionele manier, wel op de Chinese manier! Laat jullie karate skills al maar tevoorschijn komen!

Zijn jullie bereid om in team te werken? Dat zullen we te weten komen op 28 november! Jullie zullen in groepen verdeeld worden en verschillende spellen spelen tegen elkaar zoals in het bekende programma GO IV. De winnaars zullen met een schitterende prijs naar huis mogen vertrekken, dus wees voorbereid en GO VI IT! Jullie zijn welkom tussen 14:00 en 17:00

Samen gaan we op pad! De rakkers hebben leuke versieringen gemaakt die wij gaan ophangen aan de kerstbomen over heel de Vosberg. 5 december zijn jullie welkom op onze gezellige Kerstwandeling! De uren sturen we jullie nog!

12 december van 14:00 tot 17:00 spelen we 1 tegen allen. Als jullie winnen mogen jullie een straf voor ons kiezen, maar als jullie verliezen is die taak voor ons.. ;))

It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas…! Ons jaarlijks kerstfeestje gaat door op zaterdag 18 december. Wij verzien een hapje en een drankje! Vergeet zeker geen klein cadeautje van maximum 5€, en jullie beste kleren! Jullie zijn welkom van 18:00 tot 21:00!

Jullie knapste, liefste, beste leiding:

Yarfae, Louise, Stig & Dennis