Heyyy liefste ravotters!!

Eerst en vooral willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen

! We gaan het jaar starten met weer een heleboel leuke activiteiten. Lees maar snel verder 😉


Op zondag 8 januari gaan we jullie zicht even wegpakken, want dan spelen we het blinddoekenspel. We verwachten jullie om 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis.


“There is an imposter among us!”

Ja, je hebt het juist geraden op zondag 15 januari gaan we het Among us-spel spelen. Jullie zijn welkom van 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis vertrekken

Zijn jullie klaar voor een challenge?!?! Kom dan zeker op zondag 5 februari naar ons lokaal, want we spelen 1-tegen-allen. We verwachten jullie om 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis.

Op vrijdag 17 februari mogen jullie naar het lokaal komen voor ons te gek carnavalfeestje. Meer info over wanneer we jullie verwachten en hoe jullie je mogen verkleden volgt nog.

De FBI heeft jullie opgeroepen om op zondag 26 februari van 14u tot 17u aanwezig te zijn. Ze hebben namelijk enkele goede spionnen nodig, maar die willen ze wel eerst testen. Dus vergeet jullie hersenen niet thuis!

Heb je ook is een keer zin gehad om terug in de tijd te kunnen gaan of in de toekomst, awel dan is nu je kans! Op zondag 5 maart van 14u tot 17u worden jullie verwacht aan het lokaal.

Zondag 12 maart: Spaghettifestijn. Het is weer zover, vandaag toveren we de zaal om in een échte spaghettibar! Heb jij zin in een lekker bordje spaghetti, een croque, of een koude schotel? Lees dan zeker onze flyer en vergeet jezelf niet in te schrijven.

Ollah, oeh taag teh? Heb je dat kunnen verstaan! Want zondag 19 maart zullen we testen of je achterstevoren kan leven in het grote achterstevorenspel! We verwachten jullie om 14u en om 17u mogen jullie terug naar huis gaan.


Kenneth & Yarfae