Ravotters

Heyhey liefste leden, het is al wat geweest hé, de afgelopen periode. Hopelijk kunnen wij er terug invliegen en kunnen jullie terug naar onze superfantastischecoole activiteiten komen die wij met veel liefde voor jullie hebben gemaakt. Lees maar snel verder en tot binnenkort!

Horen, ruiken, zien, proeven en voelen. Weet je hoe die vijf dingen noemen? Het zijn de vijf zintuigen. Die gaan wij zondag 17 januari bij jullie testen. Ben jij zelf benieuwd of ze wel goed werken? Dan verwachten we jullie om 14u in het lokaal. Om 17u mogen jullie weer naar huis. Be there!

Vraag 1: Wat is de leukste jeugdbeweging? a) Chiro  b) Scouts   c) KLJ.
Jullie leiding weet het zeker! Het is antwoord C! Vind jij quizzen ook zo leuk? Kom dan zeker op zondag 31 januari om 14u naar het lokaal. Om 17u is de quiz gedaan en weten we wie van jullie de slimste ravotter is. Dan mogen jullie ouders jullie komen ophalen.

Heb je altijd al eens iets willen bakken? Op zondag 7 februari hebben wij dit op de planning gezet! Jullie zijn welkom om 14u in onze klj keuken! Vergeet geen schort en een doosje om je gebakjes in te steken. Om 17u is de activiteit gedaan en kunnen jullie lekker gaan smullen van de gebakjes!

Jaja, op zondag 14 februari is het weer carnaval en dat betekent dat we verkleed gaan schaatsen. Meer info volgt nog! We weten immers nu nog niet of we naar de schaatsbaan kunnen of niet.

Hans en Grietje, Doornroosje, Sneeuwwitje, Repelsteeltje, De 3 Biggetjes, Klein Duimpje … Noem maar op! Er zijn zooo veel verschillende sprookjes. Willen jullie hier graag meer over te weten komen? Dan zijn jullie welkom in ons sprookjeskasteel (het klj lokaal) op zondag 28 februari om 14u. Jullie mogen om 17u weer naar huis vertrekken.

Op zondag 7 maart organiseert KLJ Vosberg ook dit jaar weer een heus spaghettifestijn. Er is voor ieder wat wils; zo kan je à volonté spaghetti bolognaise of vegetarische spaghetti eten. Verder kan je bij ons ook terecht voor een lekkere croque bolognaise. Meer informatie kan je op de flyer terugvinden!

Hé kom naar smurfenland, welkom allemaal! Ja kom naar smurfenland, het land van pracht en praal. Hé kom naar smurfenland, het is hier heel speciaal. Dus kom naar smurfenland, smurf mee met het verhaal. Ik denk dat jullie wel weten waarover onze activiteit vandaag zal gaan? Jullie zijn welkom in ons lokaal op zondag 14 maart om 14u en mogen om 17u weer naar huis gaan.

Fortnite, Sims, Pacman, Fifa, Pacman, Mario Kart, enzoverder! Wij gaan jullie de echte game-wereld laten zien op zondag 28 maart. Jullie zijn welkom in onze game-hall om 14u en om 17u eindigt onze gamenamiddag.

Kusjes en knuffels,

Lisse, Anneleen en Dennis