Dit is alweer het allerlaatste boekje :(( maar niet getreurd! Na dit
superleuk boekje staat er alweer een suuuuuperkamp op ons te
wachten! Wij kijken er al naar uit!!!!


…57, 58, 59, 60!! Hoe snel zijn jullie nu precies? Kunnen jullie verschillende opdrachtjes binnen de minuut? Kom het ons dan tonen op zondag 14 april om 14 uur in het lokaal! Jullie mama’s en papa’s mogen hun speedy gonzalessen terug komen halen om 17 uur!


Lieve Cowboys en indianen, zijn jullie klaar voor het avontuur van jullie leven? Kom dan zeker op zondag 21 april om 14u naar het lokaal! Tot 17u!


Op zondag 28 april spreken we niet af met enkel KLJ Vosberg, maar ook de andere KLJ’s uit ons gewest: de gewestactiviteit! Verdere info hierover laten we zeker nog weten, maar de ravotters & rekkies vertrekken sowieso vanuit het lokaal met de fiets! Voor de rakkers vragen we aan de ouders om hen af te zetten en op te halen.


Wat is jullie droom job, hebben jullie grote toekomst plannen of hebben jullie
nog geen idee? Kom dit samen op 5 mei om 14u ontdekken. Tot 17u!

Wisten jullie dat het vandaag Moederdag is? Daarom gaan wij vandaag alle moeders in de bloemetjes zetten! Kom maar af op 12 mei en maak je mama blij. Van 14u tot 17u.


Over deze activiteit is de leiding heel enthousiast, want we gaan namelijk naar Planckendael!!! Dit is de slotactiviteit voor heel de KLJ. Jullie zijn welkom om 10:00 aan de hoofdingang van het park, waar jullie
leiding je staat op te wachten. Het adres: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen. Om 17:00 staan we
terug buiten en worden jullie terug door je ouders opgehaald. Wat neem je zeker mee? €5, een lunchpakket, zonnecrème bij goed weer; regenjas bij slecht weer. Tot dan!!
!Belangrijk! Heb jij een abonnement bij Planckendael? Neem ze dan zeker mee!


Na een geweldig leuke slotactiviteit moeten wij jammer genoeg meegeven dat er een moord is gepleegd. Jullie zijn ingeroepen om deze moorden op te lossen. Kunnen jullie dit binnen de tijd doen, dan worden jullie beloond! Dus kom allemaal zeker naar het lokaal op 26 mei om 14:00 – 17:00. Wij rekenen op jullie!


Het is bijna zomer! Heb jij er even veel zin in als ons? Kom dan zeker naar de zomeractiviteit op 2 juni vanaf 14:00 tot 17:00.

Vonden jullie het koken ook zo leuk? Op 7 juni om 19 uur gaan wij koekjes bakken die jullie ook mogen opeten. Dit keer word het dubbel zo lekker! Een einduur laten we nog weten!

Deze vrijdagavond gaan we weg van het lokaal. Dit word een hele leuke avond! Wij kijken er alvast heel erg naar uit. Maar wat we gaan doen is nog een verrassing 😉 . Dus kom zeker naar de avondactiviteit op 14 juni om 19 uur. Ook hier laten we het einduur nog weten!


Arrghhhh vandaag zijn jullie piraten! Wij hebben gisteren een brief gekregen die zegt dat er een grote schat verstopt ligt in de Schorre en wij moeten hem vinden. Wij verwachten jullie in de Schorre
op 23 juni vanaf 14 uur.

Groetjes jullie leiding Rania, Anaïs, Marit en Xander