Vandaag startten de ravotters hun dag met het grote disney-spel waarbij ze op zoek moesten gaan naar het zilveren muiltje van Assepoester. Na een lange zoektocht en een kleine kennismaking met de omgeving, waren ze geslaagd in hun opdracht. De rekkies hielden een dropping in de voormiddag. Ze werden in groepjes verdeeld en kregen allerlei opdrachten die ze tijdens hun tocht terug naar de kampplaats moesten vervullen.
De kookleiding zorgde voor een heerlijk driegangenmenu. We begonnen het middagmaal met een lekker paprikasoepje, vulden onze maagjes een portie rijst, kip en currysaus en sloten de lunch gezond af met een appel als dessert.
In de namiddag speelden de ravotters een mega-cool bosspel en maakten ze de kampdans op het liedje ‘One kiss’ van ‘Dua Lipa’. De rekkies staken het afscheid van enkele van hun leiding en elkaar en zochten daarna wat verfrissing in het zwembadje.
Na het avondeten gingen zowel de ravotters als rekkies verder met hun rode draad-spel en zorgde de leiding ervoor dat de voetballiefhebbers onder de leden de match België-Japan konden kijken terwijl de rest ging kubben.
Tot morgen!