Op de nacht van 2 op 3 juli werden de ravotters plotseling ’s nachts gewekt om hun vermiste leiding Rik te gaan zoeken in het bos. Na een enge maar best plezierige tocht, werd Rik teruggevonden en konden we allen weer gerust ons bedje opzoeken.

Op 3 juli hielden de ravotters hun vettige (en zeer prettige) dag. In de voormiddag gingen ze naar het speelbos gelegen achter de kampplaats om te paintballen. Om ter snelst moesten ze de vlag van het andere kamp weten te bemachtigen en tegelijkertijd moesten ze ervoor zorgen dat ze niet werden natgespoten door hun tegenstanders, wat een strijd!

De kookleiding zorgde voor een supergezonde lunch; koude schotel. De leden kregen een zeer divers aanbod van verschillende groentjes en aten een lekker waterijsje als dessert.

In de namiddag deden de ravotters een klein fietstoertje om vlakbij een meertje te stranden. Daar mochten ze elkaar bodypainten om zich daarna af te spoelen. Als echte tarzans zwaaiden ze in het water! In de avond hielden we nog een groot eten-gevecht om ons daarna te douchen. Vervolgens speelden we nog hockey en baseball om dan moe maar voldaan in ons bedje te kruipen.

De rekkies hadden vandaag een thema dag namelijk Seks, Drugs en Rock ’n Roll. Wat er allemaal gedaan is zullen we niet allemaal in detail vertellen maar het was een zeer actieve en leerrijke dag! 😉 Ook de Rekkies hadden op de nacht van 2 op 3 juli hun nachtspel.

Slaapwel mama’s en papa’s en tot morgen!!

Kusjes jullie dikke kapoenen