Helloooow daar!

Jep, het is zover; dag 2 van het kamp zit er al op!

Vandaag begonnen de ravottermeisjes hun dag met het maken van de kampdans. Ze lieten hun inspiratie de vrije loop op het liedje ‘Mama’ van Jonas Blue. Achteraf showden ze hun coole dansmoves ook aan de ravotterjongens en de rekkies! In de namiddag deden we een quiz, maar niet zomaar een quiz… de grote kledijquiz! Hierbij moesten de leden zoveel mogelijk kledingstukken aandoen in 2 minuten, om daarna bij een fout antwoord een kledingstuk af te geven aan een andere groep. Gelukkig maar dat niemand naakt eindigde …

De ravotterjongens hebben zich in de voormiddag bezig gehouden met het verkennen van de buurt. Daarna hebben ze een heel cool vlot gebouwd, dit hebben ze gemaakt uit paletten, plastiek, touw en plakband. Het uitproberen ervan deden ze op het plaatselijke riviertje. Dit verliep heel vlot totdat de stenen de plastiek doorboorde en het vlot begon te zinken. Toen we terug kwamen heeft de leiding het vlot hersteld waardoor we er nog enkele uurtjes plezier mee hebben beleefd.

De rekkies toverden zichzelf in de voormiddag helemaal om met tatoeages en kleurden hun haar (met krijt) als echte punkers. Via allerlei punksymbolen communiceerden ze met elkaar. Ze speelden spelletjes zoals moshpit, anarchistje, varkensbak… Verder startten vandaag met hun rode draadspel; de mol. Hij/zij heeft heel hard zijn/haar best gedaan om zich niet verdacht te maken binnen de groep en probeerde tegelijkertijd de spellen te saboteren. In de namiddag werd het Mystery Murderspel gespeeld, hierbij werd het hoofd van de maffiaclan vermoord. Ze moesten proberen achterhalen wie, waar en met welk voorwerp de moord werd gepleegd.

Ook vandaag zorgde de kookleiding weer voor een heerlijk middagmaal. Op het menu stond een lekkere tomatensoep met balletjes. Daarna volgde een portie kip met rijst en currysaus. Om af te sluiten kregen we een lekkere gezonde fruitsla.

Na het avondmaal gingen we een sportieve avond tegemoet met alle leden en leiding. Een  lekkere chocomelk later besloten de ravotters in hun bedje te kruipen.

De rekkies gingen ondertussen nog even verder met het mol-spel, aan hen werd gevraagd een vragenlijst in te vullen met allerlei vragen over de mol. Na een gezellige babbel kropen uiteindelijk ook de rekkies in hun tent om te gaan slapen.

Tot morgen!

 

 

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *