Liefste mama’s en papa’s,

Vandaag stond er weer veel op onze planning.

In de voormiddag speelden we met z’n allen een dorpsspel in Kaulille waarbij de leden in groepjes verschillende opdrachtjes moesten vervullen met als doel het ontcijferen van verschillende tv-programma’s.

In de namiddag speelden de ravotterjongens en meisjes samen een activiteit, namelijk ‘Mijn man/vrouw kan dat!’. Hierbij moesten ze aan de hand van munten inschatten wie de opdracht het beste zou vervullen. Mirte en Nette waren de trotse winnaars.

De rekkies hebben er even het kampthema bij gehaald en dompelden zich onder in de wereld van Harry Potter. Hierbij werden ze omgetoverd van leerling-tovenaar tot gevorderde tovenaar. Als afsluiter van dit spel speelden ze nog een heus zwerkbaltoernooi. Ze gingen er zoals altijd volledig voor 🙂

Daar het weer het zonnige dag was, zorgden onze kookleiding voor een verfrissende avondmaaltijd. We aten een heerlijke koude schotel met als dessert een lekkere fruitsalade.

Na vele vitamientjes stond de leiding weer klaar met een avondactiviteit.

De ravottermeisjes schilderden hun kleiwerkjes tot een knap kunstwerk terwijl de jongens een wedstrijdje kubben hielden.

Onze rekkies hielden het vanavond rustig met wat slaapzakspelletjes.

 

Kusjes,

Jullie allerliefste schatten

P.S. Duim mee voor een zonnige dag want volgens Frank De Boosere is er regen op komst en dit terwijl onze rekkies op 2-daagse vertrekken.

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *