Dag 2

Ravottermeisjes

We zijn onze eerste dag gestart met een heus piratenspel waarbij de leden aan de hand van een zeeslag de leiding moest verslaan. En dat hebben ze gedaan! De leden waren veel sterker als ons (de piraten) enkel bij tienbal en stoelenloop was de leiding sterker. In de namiddag speelden we samen met de jongens Beauty en de nerd. Aan de hand van een kleine vragenlijst konden we bepalen wie beauty en wie nerd was. De bedoeling was dat de beauty’s slimmer werden en de nerds hipper, en daarin zijn ze met glans geslaagd! Tot slot hielden we een sportavond met de hele KLJ, we speelden spelen zoals baseball, varkensbak, hockey enzovoort. We werden beloond met warme chocomelk door onze lieve kookleiding.

 

Ravotterjongens

Vandaag hebben de ravotter jongens een hele voormiddag terrein verkent rond de kampplaats met de fiets. De grasvlakte is ook al uitgetest als voetbalveld.
Na een lekkere maaltijd en een uurtje rust vlogen we er samen met de meisjes in voor een namiddag vol spel en plezier.
We weten ondertussen wie de echte beauty’s en nerds zijn. Deze waren jonathan en bente.
Een maaltijd en toneeltje later was er alleen tijd voor sport voor onze sportavond, georganiseerd door de rakkerleiding.
Als afsluiter kregen we nog een tasje chocomelk.

Rekkies

Na ons eerste nachtje in de tent en het lekkere ontbijt, zijn we gestart aan onze “clash of the gangs”. We verkleedden ons als echte gangsters en speelden in de voormiddag het bendespel. In de namiddag gingen we na welke bende het rijkste was tijdens ons maffiaspel. Luna, Kirke, Kenneth en Mirte, aka the M-crew, bewezen dat ze de grootste maffiabazen van KLJ Vosberg zijn. Na het avondeten trokken we onze sportiefste outfit aan voor de sportavond. Jammer genoeg konden de rekkies met baseball niet winnen van de leiding.


 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *