Helaba daar!

 

In de voormiddag was de rakkerleiding druk in de weer met het kuisen van de kampplaats om hun leden op een propere kampplaats te ontvangen. Om 15uur was het zover, na 6 dagen wachten vol spanning en ongeduld kwamen de rakkermeisjes- en jongens aan! Nadat ze zichzelf wat geïnstalleerd hadden en de ouders afscheid namen van hun lieveling, begonnen we met het spelen van enkele spelletjes om in kampstemming te komen.

 

De kookleiding zorgde voor een gezonde én creatieve maaltijd (check zeker de foto’s), afsluiten deden we met een portie fruitsla.

Na onze avondtaken maakten de rakkers een postbus waar ze al hun brieven in kunnen opbergen.

 

De ravotters hielden vandaag een grote pijlentocht omdat de rakkers aankwamen. Ze moesten pijlen volgen en opdrachtjes doen om zo tot een bepaalde locatie te komen waar er twee leiding hen opwachtten. In het spel zat ook een mol, die de opdrachten probeerde te saboteren. Na een lekker middagmaal in het bos gingen we met de ravotters naar de winkel waar ze snoepjes en chips konden kopen voor de bonte avond. Als avondactiviteit hielden de ravotter-meisjes een echte girlsnight waarbij ze maskertjes, massages en crèmepjes opdeden. De ravotterjongens gingen nog wat fietsen en mochten genieten van een welverdiende douche.

 

De rekkies kwamen vandaag terug van hun tweedaagse. De grote verrassing was dat ze niet gewoon gingen fietsen. Ze zijn gestopt aan een recreatiegebied waar ze een sessie lasergame en een sessie arrow battle hebben gekregen. Na een kleine fietstocht in het heuvelachtige Nederland zijn we dan toch terug op de kampplaats geraakt.

Na het avondeten hebben we nog een rustig spel gespeeld en zijn we moe in onze slaapzak gekropen.

 

Tandjes werden gepoetst, er werd naar de wc gegaan en de pyjama werd aangedaan. Een nachtzoen van de leiding werd gegeven, waarna al de rakkers naar dromeland vertrokken en konden genieten van hun eerste nacht op de kampplaats.

 

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *