Hey mama’s en papa’s,

 

Vandaag was het zover, onze Rakkers kwamen aan op de kampplaats. Na een rondleiding en afscheid genomen te hebben van mama en papa waren ze helemaal klaar om het kamp te beginnen. Zo hebben we meteen iets geknutseld om aan het bed te hangen, daarna hebben we nog enkele spelletjes gespeeld zoals ‘Wolfje hoe laat is het?’ en ‘Kiekeboe’. Nadien zijn de rakkermeisjes van start gegaan met hun spel doorheen het kamp, namelijk ‘Miss KLJ’.  De rakkerjongens hebben een sportavond gehouden.

Vandaag zijn de ravotter jongens en meisjes vertrokken op dagtocht naar Bree. Daar gingen we een zwembad op zoeken waar we een verfrissende duik namen in het buiten zwembad. Zo heel de middag lang hebben we gezwommen en spelletjes gespeeld. Na het zwemmen zijn we naar de winkel gegaan voor een kleinigheid te kopen. ’s Avonds hebben we nog een perfecte match gevonden bij het are you the one spel.

Toen we vanochtend wakker werden wisten onze rekkies meteen dat hun leiding nog een verrassing in petto had. We zijn namelijk enkele kilometers verder gereden om in een plaatselijk domein te gaan lasershooten. Toen onze leden dit hoorden schoten enkelen zelfs in het rond van vreugde. Het spel zelf was zeer leuk en uitdagend. Na verschillende spelletjes had iedereen het onder de knie zodat de afsluiter spannend kon eindigen. De foto’s hiervan komen later nog.

Hierna moesten we nog 35km naar huis fietsen, wat zeer vlot verliep. Eens op de kampplaats aangekomen konden we direct mee aan tafel schuiven want onze kookleiding hadden lekkere balletjes in tomatensaus voorzien.

’s Avonds speelden we ‘Ik wist het!’, dit spel was een mengeling van pictionary, show it en de music battle van MnM.

 

Zo, wij kruipen in ons bedje, op naar een andere leuke dag!

 

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

2 reacties

 1. Karine Van Dievel schreef:

  Mooie uiltjes! zijn dat de postzakjes?
  Hopelijk raken ze allemaal gevuld!
  Nog fijne kampdagen!

 2. Hendrickx schreef:

  Het ravotters ,
  Alles ik orde met jullie.
  Ik zie aan de foto s dat jullie een heel fijn kamp hebben.
  Nog een paar dagen en het is weeral voorbij . Geniet er nog van . En een klein beetje de leiding treiteren mag wel dikke kus aan nette en aan al de andere ravotters
  Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *