Hey mama’s en papa’s,

Bij de Rekkies liep hun wekker al vroeg af aangezien ze om 5u in het lokaal werden verwacht. Toen begonnen ze aan een helse fietstocht van 96 km naar de kampplaats. De Ravotters vertrokken wat later met de trein richting Kaulille.

Ondanks de warme zon zijn beide groepen goed aangekomen. Nog even de vrachtwagen uitladen, de tenten opzetten en hun kamer klaar maken. Nu kon eindelijk hun kamp van start gaan!

De rakkerleiding hielden zich al vast bezig met de planning van de vaste activiteiten van de week terwijl de koks zorgden voor lekkere kriekjes met frikadellen.

’s Avonds zijn beide groepen begonnen met het uitleggen van het spel dat loopt doorheen het kamp. De Ravotters spelen een variant op ‘Big Brother’ terwijl de Rekkies het tv-programma ‘Beste Vrienden’ spelen.

Na een warme en vermoeiende dag kruipen we nu in ons bedje.

Slaapwel

Jullie kapoenen

 

P.S. Vandaag zijn er spijtig genoeg geen foto’s wegens een probleem met de camera.

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

 

4 reacties

 1. hendrickx anouk schreef:

  hey ravotters ,
  maak er een heel leuk kamp van
  dikke kussen
  anouk , bonne en de zussen

 2. cedric schreef:

  hallooooookes hier hoor je iets van je broertje. Ik amuseer mij hier kapot zonder u . Maar toch mis ik u zussen streken. Amuseer u daar te pletter met veel water pret . doe zeker de groetjes aan Oliver en Dennis en voor u een nog een dikke vette kus van Ceke . Tot snel. XXX

 3. Dewaele Marleen schreef:

  Hallo Kenneth,
  Was opgelucht te horen dat je ginds goed zijt aangekomen. Het zal wel een speciale ervaring geweest zijn. De nacht in de tent goed doorgekomen?
  Hallo Jonathan,
  Gelukkig kon je al van de eerste dag mee op kamp. Verzorg je goed en op tijd eens rusten. Het moet daar wel een leuke boel zijn met 3 ravotterjongens.
  Veel plezier en waterfun
  Papa en mama

 4. Kris&Wendy (Julie&Kato) schreef:

  Hallo allemaal,
  Heel blij te lezen dat jullie goed en wel zijn aangekomen!!!!
  Maak er een TOP kamp van…
  en vooral keep ‘cool’ 😉
  Kris en Wendy
  ouders Julie en Kato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *