Ravottermeisjes

Hoihoihoi liefste ouders,
We startten onze dag met een portie gebakken spek om tussen onze boterham te leggen.
Cluedo 2.0 was het spel waarmee we onze voormiddag vulden. Hierbij moesten we over heel het terrein naar kaartjes zoeken om zo de moord op te lossen.
Na een lekker uitgebreide koude plat als middagmaal, begonnen we aan een nieuw spel: prison break.
Hierbij was ‘De Ludo’ onschuldig in de gevangenis beland, en moesten onze jongens en meisjes hem terug bevrijden.
Na het avondmaal besloten we om een megacoole ravottermeisjesvlag te maken, zodat iedereen kan zien wie we zijn.
Nu liggen we in ons bedje te slapen, maar straks is het tijd voor een nachtspel… Spanneeend!
Hoe dit geweest is, horen jullie morgen via ons dagelijks tekstje en waarschijnlijk ook in de briefjes die onze meisjes naar jullie schrijven!

Slaapwel!

 

Ravotterjongens

De ravotterjongens zijn jammer genoeg verloren in de voormiddag met beat the leiding. De leiding bleek nogmaals sterker te zijn. Ze mochten zelf de sporten kiezen waarin ze het opnamen tegen de leiding. Na wederom een lekkere maaltijd bereidt door de kookleiding vlogen we er samen met de meisjes in.
Een spel die ons alweer dichter bij de mol brengt. Onze pop was vastgemaakt aan een boom in het bos en de leden moesten opdrachten vervullen om ketting per ketting onze pop terug los te maken. Gelukkig werd ze op tijd losgemaakt.
We hebben de dag afgesloten met een pijlentocht. Gelukkig hebben ze de juiste route genomen en waren we op tijd op de kampplaats.

 

Rekkies

Vandaag stond onze vuile dag op de planning. De rekkies leefden zich uit tijdens de paintball en deden een grote verftwister. ’s Avonds rolden we in de modder en etensresten. Gelukkig stond hierna een verfrissende douche op hen te wachten. We sloten de avond af met ons weerwolven spel.

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *