Hallo lieve ouders!

De rakkerleiding heeft vandaag de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor de activiteiten van komende week.
We gaan nog niet vertellen wat we juist in petto hebben voor onze jongste leden maar het zal zeker en vast de moeite worden.

We kijken al uit naar morgen voor de aankomst van onze leden!

Vandaag hebben we een omgekeerde dag gehouden met heel de ravotterploeg. Zo hebben we enkele dingen volledig andersom gedaan, enkele voorbeelden:

 • In plaats van ’s avonds warm te eten, aten we dit ‘s morgens.
 • De namen van leden en leiding werden omgedraaid, zo werd Jonathan verandert in Nahtanoj, Tamara in Amarat,…
 • Moesten ze hun kleding binnenstebuiten en achterstevoren dragen
 • Wandelen ze naar achteren
 • Wisselden ze hun bestek van hand om te eten

Daarnaast draaiden we ook al onze activiteiten om. Zo hielden de meisjes in de ochtend een ladiesnight met make-up, massages, nagellak, …

De jongens hielden een boysnight vergezeld van een potje voetbal, hockey,…

In de namiddag moesten al onze leden een speurtocht naar een schat in elkaar steken voor hun leiding. Hierin zijn ze met glans geslaagd.

‘s Avonds hielden we een omgekeerde quiz. Hiermee moesten ze in plaats van een antwoord te geven, de vraag zoeken. Ook werden er liedjes van achteren naar voren afgespeeld en moesten ze achterhalen over welk liedje het ging. Ze moesten logo’s van enkele bekende merken natekenen en nog veel meer andere rondes. De trotse winnaars waren Etrim, Anul en Elime (Mirte, Luna en Emile).

Onze rekkies zijn vandaag gepakt en gezakt vertrokken op tweedaagse. Intussen hebben we een berichtje ontvangen waarin stond dat ze een goede slaapplek hebben gevonden. Ze hebben alvast enkele slaapzakspelletjes gespeeld.

 

Slaapzacht lieve mama’s en papa’s!

Dikke kussen van jullie kapoenen xxx

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

2 reacties

 1. Katleen Aerts schreef:

  Dag Elime en Nahtanoj het thuisfront wenst je deze week nog veel plezier groeten aan iedereen en dikke knuffel van baardman en mama.

 2. Karine Verbessem schreef:

  Hopelijk is nu voor jullie ook de ergste hitte voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *