Hey daar!

Onze ravotters startten de dag met het grote politie-en bandietenspel. De bedoeling was zoveel mogelijk verschillende drugs (uiteraard geen echte) te bemachtigen bij de dealers (leiding), wanneer ze betrapt werden door de politie moesten ze hun drugs afstaan en werden ze doorgestuurd naar de afkickkliniek. Daar moesten ze ontwennen door bijvoorbeeld bekers water drinken wanneer ze een alcoholverslaving hadden of een brief hun excuses naar hun ouders schrijven.

De rekkies hielden hun eigen Rekkiepoly. Door opdrachtjes te spelen konden ze geld verdienen waarmee ze straten van de Vosberg konden kopen. Ook tijdens deze spelletjes kon de mol zich helemaal uitleven.

Onze kookteam vulde onze hongerige maagjes met een lekkere paprikasoep gevolgd door vissticks met spinaziepurree. Als afsluiter kregen we een potje zelfgemaakte vanillepudding.

In de namiddag deden we met heel onze KLJ een groot dorpsspel. We trokken met de fiets naar het dorpje Eijsden in Nederland. De ravotters en rekkies werden verdeeld in 5 groepen. De groepjes moesten in dit dorpje alle leiding zoeken, wanneer ze deze gevonden hadden moesten ze een spelletje spelen in ruil voor een stratego-kaart. Zo was het de bedoeling om zo veel mogelijk kaartjes te verzamelen, want wanneer de groepjes elkaar tegenkwamen deden ze  een stratego-battle waarbij de verliezer een kaartje moest afgeven. De winnende groep werd als beloning vrijgesteld van de taken na het avondmaal!

’s Avonds kregen de meisjes weer een kans om een stapje dichter bij de oplossing van onze kampioenencluedo te geraken. De jongens hielden een echte mannenavond. Hierbij maakten we een grote fietstocht over de wilde zandwegen en ruige velden. We eindigden onze boysnight met een potje voetbal.

De rekkies deden vanavond de tweede Mol-ronde. De leiding had 10 vragen voorzien in verband met de mol waarop de leden antwoorden moesten bieden. Morgen laten we jullie weten hoe ze het er van af brachten.

Slaapwel iedereen! Dikke zoenen van jullie kapoenen!

PS: Vergeet zeker geen briefje te schrijven naar jullie oogappels

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂

Één reactie

  1. Karine Verbesse schreef:

    Aha, nu kan ik wel een reactie plaatsen. Dat lukte deze middag niet.
    Aan de kookploeg: Ik had zaterdag gezegd dat ik de zon zou inpakken en naar jullie sturen. Maar zo te zien is ze bij jullie al goed aanwezig.
    Veel kookplezier, verwen ze daar maar goed met jullie kookkunsten.
    Groetjes Karine Verbessem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *