Hoihoihoi allemaal,

 

Het is al weer zover, dag 5 zit er bijna op. Dat wilt zeggen dat we al in de helft van het kamp zijn, maar ook dat we de rakkers morgen mogen verwelkomen!

De rekkies vertrokken deze voormiddag met de fiets op tweedaagse. Ze deden proef 5 van het expeditie Robinsonspel & gingen nadien op ruiltocht om avondeten te verzamelen. Ondertussen hebben we bericht gekregen dat ze een huis mét zwembad gevonden hebben, waar ze vannacht met z’n allen mogen overnachten.

De ravotters speelden in de voormiddag het mindervalidenspel, waarbij elk kind een handicap kreeg. Zo werd Tuur tijdelijk even blind, had Yana maar 1 arm die ze mocht gebruiken & moest Kobe verschillende opdrachten op één been uitvoeren. Na een lekkere portie worst, aardappelen, wortelen en erwtjes met als dessert een cornetto begonnen ze aan het namiddagspel. Tijdens dit indianenspel werden ze opgeleid tot een écht stamhoofd. Als avondactiviteit besloten ze zichzelf fancy te verkleden om nadien veel geld uit te geven in ons KLJ-casino.

Slaapwel & tot morgen!