Hallowkes iedereen,

Vandaag hebben we met onze ravotters de handen eens vuil gemaakt, oké misschien niet enkel de handen… We begonnen de dag met het heuse hungergamespaintball-spel: in groepjes per 2 moesten we zoveel mogelijk andere Capitolen verslagen. Dit deden we op een groot grasveld met verschillende hindernissen. In de namiddag begon het echte werk. We zochten uit wie de grootste vetzakken van de ravotters waren aan de hand van vuile opdrachten die ze binnen de minuut moesten uitvoeren zoals ballonen met viezigheid zo snel mogelijk laten ploffen, mayonaise en ketchup mengen met hun neus of een haarmasker van ei maken hmm… Om ons even te verfrissen namen we een plons in het nabije riviertje. We sloten de dag af met een groot voedselgevecht, hierbij maakten we gebruik van het eten van de vorige dagen. Gelukkig mochten onze ravotters achteraf genieten van een warme, zuiverende douche!

De rekkieleiding heeft zich in de voormiddag omgetoverd tot echte cupido’s waarbij ze twee leden aan elkaar koppelden. De geliefden moesten door echt teamwork alle opdrachten tot een goed einde proberen te brengen! Door hartenroof, hart in de roos en vertrouwensopdrachten te spelen, wonnen de koppeltjes elkaars harten. De cupido’s hebben hun werk goed gedaan.

In de namiddag hebben we ons uitgeleefd met paintball. Met de verfspuiten in de hand speelden we stratego, vlaggenroof en capture the flag. Moe maar voldaan konden we aan onze avondactiviteit beginnen. We hielden een echte jongens- en meisjesavond. De ladies kregen de kans om eens goed te vertellen en te genieten van gezichtsmaskertjes. De jongens lieten zich helemaal gaan tijdens een voetbalmatch. Verder werd gelukzak van de groep gezocht in een spelletje Blackjack.

Als afsluiter besloten we de groepsband te versterken, we maakten een moment vrij voor een goeie babbel die eindigde met een grote groepsknuffel.

 

Slaapwel lieve ouders/grootouders/vrienden/andere familieleden!

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *