Goedemorgen lieve ouders!

Er staat alweer een nieuwe dag gevuld met leuke activiteiten voor de boeg en natuurlijk ook de aankomst van de Rakkers in de namiddag!

De Rekkies zetten hun tweedaagse verder na heerlijk te hebben geslapen en te zwemmen bij Martine en Michel. Ze vertrokken naar de Halve Maan om daar nog  verder te chillen en te genieten van het mooie weer.

De Ravotters vertrokken vandaag ook op daguitstap naar de Halve Maan! Ook zij genoten van het frisse water en de warme zon.

Terwijl de anderen van de kampplaats weg waren zorgden de Rakkerleiding ervoor dat alles in orde was gemaakt voor de aankomst van de Rakkertjes die middag. Omstreeks 15u kwamen ze aan op de kampplaats en namen ze hun intrek in de kamer. Ze speelden enkele spelletjes ter voorbereiding van de volksspelen later dit kamp. Beide groepen waren zeker aan elkaar gewaagd want het was een spannende wedstrijd!

Veel tijd was er jammer genoeg niet om nog meer te doen want de kookleiding had weer een lekker maal bereid: Pasta Carbonara! Onze buikjes zaten weer lekker vol.

’s Avonds hield Bert, in samenwerking met enkele leiding, een viering met als thema Droomprinsen/prinsessen volledig in thema van Assepoester. De Rakkers maakten elk een droomwolk met woorden die belangrijk zijn om een goed kamp te hebben, de Ravotters speelden een toneeltje en de Rekkies hadden hun droomprins gemaakt met de ideale schouders om op uit te huilen e.d.

Alweer een drukke dag voorbij, wat gaat het kamp toch snel!

Tot morgen lieve ouders

xxxx jullie oogappels