Daar zijn we dan, dag 6!

De rakkers zijn eindelijk aangekomen! Nu kunnen de rakkers eindelijk beginnen aan het kamp. Om de rakkers goed en rustig te kunnen ontvangen zijn de andere leden op dagtocht geweest.

De ravotters zijn zich gaan amuseren in een disco-bowling! Bij de leden is Anna gewonnen door alle kegels meermaals op de grond te kegelen! Bij de leiding was Dennis de grote winnaar! 

Aan de andere kant hebben de rekkies hun grootste angsten overwonnen, want ze zijn naar een hoogteparcours gegaan in de Halve Maan, te Diest. Daar hebben ze uiteraard veel geklommen, gewandeld en de buitenlucht opgesnoven!

In die tijd zijn de rakkers ook eindelijk aangekomen, ze zijn direct begonnen met spelen; elkaar nat gemaakt met water, zich geïnstalleerd op de kamer en genoten van het heerlijk eten dat gemaakt wordt door onze kookleiding! Bedankt daarvoor!

Aan het einde van de avond heeft de leiding dan nog een toneeltje voorgebracht dat natuurlijk te maken heeft met het kampthema: Avatar.

Als laatste is iedereen dan doodop in hun bed gekropen met veel spanning voor een nieuwe zalige dag als ze wakker worden!