Beginpagina » Kamp » Kamp 2021 » Dag 1 » Kamp 2021 - Dag 1

Kamp 2021 - Dag 1

Hierbij de foto's van onze eerste dag op kamp.

Hey Hey liefste ouders!

De rekkies begonnen om 8:30 aan hun fietstocht naar het kamp. Na zo’n goede 50 kilometer kwamen ze in de late voormiddag aan op de kampplaats. Daar hebben ze meteen hun tenten opgezet, voor vele rekkies een nieuwe ontdekking!

De ravotters zijn met de trein naar de kampplaats gegaan. Na een wandeling van zo’n klein uurtje kwamen ze uitgeput aan op ons groot grasveld. Daarna hebben ze hun kampafspraken gemaakt, en ook de kampdans in elkaar gestoken. Het resultaat zullen jullie te zien krijgen bij onze terugkomst! Als laatste hebben de ravotters hun rodedraadspel uitgelegd: ‘teddyberenmoord’. De bedoeling is om jouw eigen teddybeer zo lang mogelijk te laten overleven, terwijl de anderen jouw teddybeer proberen te vermoorden.

Nadat de rekkies hun tenten hebben opgezet deden ze een spelletje ‘never have i ever’ en ‘uno’. Ook zij hebben hun rodedraadspel uitgelegd: ‘de tien geboden’. Wat dit inhoudt zullen jullie later dit kamp op onze site kunnen lezen!

In de avond heeft de kookleiding ons voor een eerste keer laten proeven van hun kookkunsten. Lekkere balletjes met krieken stonden op het menu!

Dit was het voor vandaag, morgen staat er een hele nieuwe dag op het programma!

Tot morgen!