Hallo allemaal

Dag 7 is alweer voorbij en het was weeral een fantastische dag.

Voor de rakkers was het de eerste volledige dag op de kampplaats. Zij zijn de dag begonnen met een heus bosspel. Hierbij hebben ze stratego en paintball gespeeld. Daarna hebben ze hun vettige dag gehad. Hierbij hebben ze gespeeld in de verf. Op het einde waren ze zo vuil dat een deel van hun kleren de vuilbak in moesten…

De ravotte hebben in de voormiddag de voorbereidingen gedaan voor de bezinning die in de avond is doorgegaan. In de namiddag hebben ze wegens het goede weer waterspelletje gespeeld. De rekkies hebben vandaag een te gek OCMW spel gespeeld. Hierbij moesten ze spelletjes spelen om hun spullen terug te kunnen winnen van de leiding.

In de avond was het tijd voor de jaarlijkse bezinning. De dag waarop we de K in KLJ benadrukken. De gehele bezinning was in Avatar thema te doen, met de 4 elementen als middelpunt. De rakkers hebben verteld wat de elementen zijn die van het kamp een goed kamp gaan maken. De ravotters hebben een leerrijk toneel gebracht en de rekkers hebben verteld waarom hun medeleden een goede avatar zouden zijn.

Daarna was het tijd om in ons bed te kruipen en de ogen te sluiten.

Tot morgen