Hoi hoi lieve mama’s en papa’s

Bij deze laten we even weten dat alle ravotters en rekkies ons nachtspel hebben overleefd! Met trots en fierheid kunnen we zeggen dat geen enkel meisje of jongen nog maar 1 traan heeft gelaten!

In de voormiddag moesten de ravotterleiding helaas hun meisjes en jongens eventjes afgeven aan Rik, Kirke en Julie. Deze worden volgend jaar misschien leiding en wilden dit eens even uitproberen. Ze organiseerden een heus legerspel! De rekkies zetten hun pinnemuts op en speelden een kabouterbosspel. Dit was gebaseerd op het gezelschapsspel “saboteur”.

’s Middags konden we onze buikjes vullen met heerlijke paprikasoep, spinaziepuree, fishsticks en pudding.

In de namiddag trokken we met z’n allen naar het dorp voor het jaarlijks dorpspel! We bleven zoals elk jaar in het kampthema: sprookjes. Hierbij moesten ze elke leiding zoeken en er een opdrachtje uitvoeren om 1 zin van een sprookje te verdienen. Op het einde moesten ze het hele verhaal terug in juiste volgorde leggen. En groepje van Rik, Louise, Luna, Bente zijn de verdiende winnaars!

’s Avonds was het voor de ravotters weer tijd voor hun mollenspel: levende gezelschapsspelen. We speelden: OXO, stronten (groot kaartspel) ,memory, blinde voetbal en levend weven. De rekkies testten hun kennis tijdens een quiz. Daarna was het nog tijd voor het grote kampspel van de Rekkies: weerwolven.

Volledig uitgeteld van al het ravotten en quizzen kregen ze lekkere chocomelk, waarna ze zich klaarmaakten om in hun bedje te kruipen!

Slaapwel

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *