Hey liefste mama en papa,

De ravottermeisjes lieten zich deze voormiddag van hun meest creatieve kant zien tijdens een knutselvoormiddag waarbij ze kleibeeldjes maakten. In de namiddag toverden zich om tot echte boerinnekes tijdens ‘Farmville’.

De ravotterjongens vertrokken deze voormiddag met hun fiets om het terrein te gaan verkennen om vervolgens enkele waterspelletjes te spelen. In de namiddag speelden ze minivoetbal en zijn ze Kaulille zelf gaan verkennen en speelden ze nog eens waterspelletjes te verkoeling. ’s Avonds werd er samen met de ravottermeisjes de eerste perfecte match gevonden in hun rode draad spel.

De rekkies speelden vandaag in de voormiddag een smurfenspel waarbij zowel hun water als hun middageten blauw zag. In de namiddag stond er een ‘Johnny en Marina’ spel op het programma maar dit werd al snel van de baan geveegd door leuke waterspelletjes.

Onze kookleiding hebben ook weer hun beste beentje voorgezet door weer een lekkere maaltijd op tafel te schotelen. ’s Middags kregen we kip met rijst en currysaus en ’s avond heerlijke paprikasoep met balletjes.

Voor de avond organiseerden de rakkerleiding een sportavond waarbij iedereen het beste van zichzelf gaf.

 

Slaapwel!!

 

 

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *