Hallo lieve ouders,

Vandaag stond er alweer een super leuke dag op het menu.  We gingen namelijk op dagtocht.

Wegens regenachtig weer konden we niet naar het geplande openluchtzwembad, toch vonden we een goed alternatief redelijk kort in de buurt. (subtropisch zwembad).

De Ravotters en Rekkies gingen met de fiets terwijl de rakkers met de auto naar het zwembad werden gebracht! Eenmaal aangekomen sprongen alle leden enthousiast in hun bikini/zwembroek en kon de leuke dag beginnen! Iedereen sprong meteen het zwembad in. Er was een glijbaan, golvenbad, brubbelbad en tal van andere  leuke dingen.

Na het afdrogen kreeg iedereen nog een lekker ijsje, en zo konden we met de nodige energie terug naar de kampplaats vertrekken.

Wanneer we waren aangekomen aan de kampplaats had de kookleiding inmiddels een lekkere portie spaghetti bolognese.

’s Avonds stonden er natuurlijk nog enkele spelletjes op het programma. De rakkers deden nog een spel voor hun miss-verkiezing, de ravotters speelden slaapzakspelletjes en de rekkies sloten hun rode draadspel af waarbij Kirke werd gekroond tot winnaar.

Toen de leden gingen slapen was het even rustig op de kampplaats, maar niet voor lang. De rekkies hadden namelijk nog nachtspel. Ze zeiden wel dat ze het niet eng vonden, maar wij weten wel beter 🙂

Nog 2 nachtjes slapen en we zijn weer thuis!

Slaapwel!

 

P.S. Omdat het een binnenzwembad was zijn er spijtig genoeg geen foto’s getrokken 🙁

Het is tof dat u een reactie schrijft, maar deze verschijnt pas na onze goedkeuring. Dus geen paniek wanneer deze niet direct verschijnt. 🙂 

 

Één reactie

  1. Hendrickx schreef:

    Met dank aan iedereen die ervoor gezorgd hebben dat onze kinderen een onvergetelijk,fantastisch kamp hebben gehad.

    Anouk & co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *